Hesabım
    The CW Projesi ‘Gotham Knights’ın Kadrosuna Üç Oyuncu Eklendi

    Dizinin başrolünde oynayacak üç yeni isim açıklandı

    CW dizisi Gotham Knights, Bruce Wayne'in evlatlık oğlunun oluşturduğu ana karakteri de dahil olmak üzere üç başrolü açıkladı. Batwoman yazarları Chad FiveashJames Stoteraux ve Natalie Abrams'tan gelen dramada Oscar Morgan, Olivia Rose Keegan ve Navia Robinson oynayacak. Üç oyuncu daha önce isimleri açıklanan Fallon Smythe ve Tyler DiChiara'ya katılmış oldu. Gotham Knights, Bob Kane tarafından Bill Finger ile oluşturulan DC Comics karakterlerine dayanıyor.

    Bu bir Batwoman yan ürünü değil ve yaklaşmakta olan Warner Bros. oyunlarının yayınlanmasıyla da ilgili değil. Potansiyel seri, Bruce Wayne'in öldürülmesinden sonraki bir Gotham City'de kuruldu. Asi, evlat edindiği oğlu, Batman'in düşmanlarının çocuklarını öldürmekle suçlanınca gizli bir ittifak kurulur. Gotham, hiç olmadığı kadar tehlikeliyken, kaçaklar grubu şehrin bir sonraki kurtarıcıları olabilir.

    Morgan (Masters of the Air), Bruce Wayne'in Turner'ın biyolojik ebeveynlerinin öldürülmesinin ardından evlat edindiği Turner Hayes'i oynayacak. Dayanıklı ve üvey babasının adına uygun yaşamaya kararlı Turner, Bruce'un zenginlik ve ayrıcalık dünyasında kendini hiç rahat hissetmedi. Keegan (Days of Our Lives, High School Musical: The Musical: The Series), Gotham'daki en tehlikeli adamın öngörülemeyen kızı Duela'yı canlandırıyor. Arkham Asylum'da doğan ve hepsinden önemlisi hayatta kalan Duela, aynı zamanda acımasız bir savaşçı ve yetenekli bir hırsız. Robinson (Raven's Home) ise, Batman'in olası yardımcısı olmayı başaran idealist bir genç olan Carrie Kelley'i oynayacak.

    Warner Bros. TV ve Berlanti Productions, Gotham Knights'ın yapımcılığını üstleniyor. Fiveash ve Stoteraux, baş yapımcı olarak Greg BerlantiSarah Schechter ve David Madden ile birlikte çalışacak. Danny Cannon, pilot bölümü yönetecek ve yürütecek. Abrams, yardımcı yapımcı olacak. Dizi için henüz bir prömiyer tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top