Hesabım
    Dizinin Yıldızı Karl Urban, The Boys'un 4. Sezonu Hakkında Konuştu

    Dizinin prodüksiyonu ne zaman başlayacak?

    Amazon Prime Video'nun karanlık ve komik süper kahramanlar dizisi “The Boys”un üçüncü sezonu beklenirken, dördüncü sezonla ilgili bilgiler gelmeye başladı. Dizide Billy Butcher'ı oynayan Karl Urban, prodüksiyonun 2022'nin dördüncü çeyreğinde hız kazanacağını ve biteceğini ima ederek “Yılın sonuna kadar 'The Boys'u çekiyoruz.” dedi.

    Dizinin dördüncü sezon için henüz resmi bir duyurusu yok. The Boys'un yapımcılığını Sony Pictures Television ve Seth Rogen ve Evan Goldberg'e ait Point Grey üstlenirken, Amazon şirketi distribütör olarak yer alıyor. Urban, yakın zamanda bir Paramount yatırımcı gününde sürpriz bir duyuru olan yeni bir "Star Trek" filminin haberlerini duyururken, zaman çizelgesi hakkında bilgi verdi.

    Urban, yeni gelecek olan Star Trek projesi hakkında da konuştu ve “Senaryoyu görmedim, hiçbir şey bilmiyorum ama o adamlarla tekrar çalışmayı çok istiyorum. Çok eğlenceli ve en iyisi olacak. Göreceğiz." dedi. Muhtemelen kadronun geri kalanında, Chris Pine, Zachary QuintoZoe Saldana ve Simon Pegg yer alacak. 

    Urban'a stüdyoda “The Boys” dizi sorumlusu Eric Kripke ve oyuncular Laz Alonso, Karen Fukuhara, Jessie T. Usher, Chace Crawford ve yeni yetenek Jensen Ackles katıldı. “Supernatural”ın eski yıldızı Ackles, yeni fragmanda, İkinci Dünya Savaşı savaş döneminden sonra esaret altında olduğuna inanılan “Kaptan Amerika” tipi kahraman Asker Çocuk olarak dalgalar yarattı. “The Boys”un üçüncü sezonu 3 Haziran'da Amazon Prime Video'da başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top