Hesabım
    Guy Ritchie Uyarlaması 'The Gentlemen' İçin Netflix Devrede

    Filmin TV uyarlaması için Netflix görüşmelerde bulunuyor

    2019 yapımı Aladdin ve iki Sherlock Holmes filmi de dahil olmak üzere, son birkaç yılın büyük gişe canavarı filmlerinden bazılarını yönettikten sonra Guy Ritchie, küçük ekrana nadir yaptığı çıkışlardan birini gerçekleştirecek. Yönetmen, Lock, Stock… ve yakın zamandaki Snatch dizilerinden sonra The Gentlemen'ı bir Netflix dizisine uyarlamak için yeşil ışık yakmış gibi görünüyor. 

    Dizinin pilot senaryosu zaten tamamlandı ve Ritchie'nin kendisi tarafından yazıldı. İngiliz yönetmen aynı zamanda kendisi, Ivan Atkinson ve Marn Davies'in bir hikayesine dayanan 2019 filminin senaryosunu da kaleme almıştı. Orijinal filmde Matthew McConaughey, işten para çekmeye karar veren Amerikalı bir göçmen ve suçluyu canlandırdı. Ancak, Londra'da son derece karlı bir marihuana imparatorluğu kurmayı başardığı için, bir dizi tehdit, entrika, plan, rüşvet ve şantaja maruz kaldı.

    The Gentlemen'ın TV dizisinin müzakereleri iyi bir yöne saparsa ve imzalar atılırsa, Ritchie projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecek ve ilk iki bölümü yönetecek. Bu durum başka bir olasılığa karşı tüm sezonun tonunu ve temposunu belirleyecek. İronik olarak, pandemi zamanlarından önce The Gentlemen aslında bir dizi olarak ortaya çıktı ama Ritchie, hikayeyi filme dönüştürdü. Şimdi, proje çalışmaya devam ederse, elde zaten dizi için hazırlanmış geniş bir hikaye ve zaten elde edilmiş bir hayran kitlesi mevcut olacak. Tüm bunlara Netflix'in de gücü eklenince popüler bir dizi halinde dönüşecektir. 

    The Gentlemen filminde ayrıca, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell, Henry GoldingHugh Grant ve Eddie Marsan'ı da içeren yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna sahip. Aksiyon-komedi filmi, 22 milyon dolarlık mütevazı bir bütçeye karşı 115 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek 2019'un gişe sürprizlerinden biriydi.

    Oyunculardan herhangi birinin rollerini yeniden canlandırmaya bağlı olup olmadığı konusunda henüz bir haber yok ama filmlerden uyarlanan dizilerin yeniden başlama eğiliminde olduğu göz önüne alındığında, tüm ekibin değişmesi mümkün. Öte yandan, The Gentlemen nispeten yeni bir film ve herkesin aklında hâlâ taze, bu nedenle bir devam serisi de kaçınılmaz olabilir.  Netflix ve Miramax TV, The Gentlemen dizisiyle ilgili daha fazla ayrıntıyı henüz açıklamadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top