Hesabım
    Guy Ritchie, Son Filmi "The Gentlemen"a Dayanan Bir Dizi Hazırlıyor

    Ritchie, son filminin uyarlamasıyla TV'de boy gösterecek

    Guy Ritchie, 2020 filmi The Gentlemen'a dayanan bir TV şovu yazıyor ve yönetiyor. Covid sinemaları kapatmadan önce, yılın başlarında vizyona giren Ritchie’nin zeki ve şiddetli aksiyon filmi, 22 milyon dolarlık bütçeyle gişede 115 milyon dolarlık saygın bir gelir elde etti. Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin FarrellMichelle Dockery ve Hugh Grant gibi yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosunun yer aldığı film, Ritchie'nin kontrolü ele geçirmeye çalışan çeşitli karakterleri içeren karmaşık bir hikaye için bir kez daha İngiliz yeraltı dünyasına girdiğini gördü.

    Film, kariyerine Sherlock Holmes, King Arthur ve Aladdin gibi daha büyük bütçeli popüler yapımlara geçmeden önce birden fazla ana karakter barındıran katmanlı ve cesur suç filmleri yaparak başlayan Ritchie için bir geri dönüş olarak görüldü. Eleştirmenler, Ritchie'nin bir kez daha eğlenceli bir suç filmine rehberlik yapmak için geri dönmesini büyük ölçüde onayladı. The Gentlemen şu anda Rotten Tomatoes adlı puanlama sistemi bulunan siteden % 75'lik bir başarı derecesi almış durumda.

    Yönetmenin The Gentlemen'ı bir diziye dönüştürmek için çalıştığı bildirildiğinden, Ritchie'nin kendisi de suç ve suçluların dünyasına dönmekten zevk aldı diyebiliriz. Kaldı ki, hali hazırda Jason Statham'la çalıştığı yeni iki suç filmi de yolda. Miramax, TV şovunu Ritchie'nin yazıp yöneteceği şekilde geliştiriyor. Aslında, Ritchie kağıt üzerinde The Gentlemen'ı uzun metrajlı bir film olarak yapmadan önce bir TV dizisi olarak tasarlamış, bu yüzden bir anlamda orijinal fikrine geri dönecek ve çok zorlanmayacağını söyleyebiliriz.

    Ritchie’nin kendisinin dahil olacağı ilk büyük TV projesi The Gentlemen olabilir ama filmlerinden birinin ilk kez bir TV dizisine dönüşmesi değil. 2000 yapımı Snatch filmi daha sonra Rupert Grint'in oynadığı bir dizi haline getirildi. The Gentlemen'ın TV versiyonunun, filmin eleştirmenler ve izleyiciler arasında popüler olmasına yardımcı olan yüksek güçlü oyuncu kadrosundan fayda sağlayıp sağlamayacağı elbette belli değil ama McConaughey, Farrell ve Hunnam gibi isimlerin yer alması pek olası görünmüyor. Hikaye bir devam mı olacak? Yoksa yeniden mi çekilecek belli değil ama kesin olan şey, Ritchie'nin The Gentlemen'de kurduğu dünyayla çok ilgilendiği ve onu daha fazla keşfetmeye istekli olduğu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top