Hesabım
    HBO'nun ‘The Time Traveler’s Wife’ Uyarlamasından Fragman

    Bir film daha, dizi dünyasına dahil oluyor!

    HBO, yaklaşmakta olan drama dizisi The Time Traveler's Wife'tan ilk fragmanı yayınladı. Audrey Niffenegger'in aynı adlı kitabından uyarlanan dizi, Henry'nin kontrol edilemez zaman yolculuğu yeteneğinden rahatsız olan Clare ve Henry'nin aşk hikayesini takip edecek. Kitap, daha önce bir filme uyarlanmıştı, ancak HBO yinelemesi televizyon için ilk proje olacak.

    Yeni yayınlanan fragman, aşk yaşayan Rose Leslie ve Theo James'i içeriyor. Desmin Borges ve Natasha Lopez, Clare'in yakın arkadaşları olan ve onu rahatlatan, ancak, ilişkinin ilk aşamalarında Henry'den şüphe duyan Gomez ve Charisse'i canlandırıyorlar. Clare, Henry'nin sık sık göründüğü ormanda bekliyor ve Henry'nin Clare'in çocukluğunda bir noktaya seyahat ettiği ayrı bir örnekle, görüntüler kitaba sadık kalıyor gibi görünüyor. Caitlin Shorey ve Everleigh McDonell, Clare'in genç versiyonları olarak dizide yer alıyorlar.

    Dizi, eski Doctor Who dizi sorumlusu Steven Moffat tarafından uyarlandı. Zaman yolculuğu anlatılarına yabancı olmayan Moffat, önceki röportajlarda romanı övdü ve konsepti Doctor Who'nun 'The Girl in the Fireplace' bölümüne adadı. Entertainment Weekly ile aralık ayında yaptığı bir röportajda Moffat, kitabı ve diziyi tartıştı ve şunları söyledi: “Hikaye, sıradan ama çok başarılı bir aşk hikayesinin ayrıntılarını zekice yeniden düzenlemek için zaman yolculuğunun prizmasını kullanıyor. Sık sık trajik aşk hikayeleri yaparız ve sık sık boşanmalar yaparız ve hepimiz insanların ilk nasıl bir araya geldiklerinin hikayesini yaparız. Bunlar kurgunun tercih ettiği şeyler. Hakkında asla yazmadığımız şey, insanlık tarihindeki en yaygın fenomenlerden biri olan mükemmel ve mutlu bir evlilik." dedi. 

    HBO'nun 2018'de haklarını satın almasının ardından Moffat, dizinin yazar ve yönetici yapımcısı olarak görevlendirildi. HBO'ya göre, ilk sezon altı bölüm olacak. The Time Traveller's Wife'ın tüm bölümleri, dizinin yapımcılığını Moffat, Sue Vertue ve Brian Minchin ile birlikte yürüten David Nutter tarafından yönetiliyor. Dizi için esin bir çıkış günü açıklanmadı ama mayıs ayında yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top