Hesabım
    Theo James ve Rose Leslie, "Time Traveler’s Wife" Dizisinin Başrolünde!

    HBO, TV uyarlamasının başrollerini açıkladı..

    Theo James ve Rose Leslie, HBO’nun "The Time Traveler’s Wife" adlı yeni dizisinin başrolünü üstlendi. Audrey Niffenegger’in aynı adlı romanından uyarlanan dizi, Clare (Leslie) ve Henry'nin (James) hikayesini, problemli bir evliliği ve zamanda yolculuğu anlatıyor. Clare arzulu, zeki ve durdurulamaz olarak tanımlanıyor ve hayatının büyük bir kısmında inanılmaz bir sırla yaşadı.

    Clare, altı yaşından beri hayali bir arkadaşa sahipti: Evinin arkasındaki ormanda beliren ve geleceğin hikayelerini anlatan kibar, komik, bazen yaşlı, bazen genç bir adam. Gizemli Henry'nin ziyaretleri, çocukluğunun sıkıntısının parlak noktaları. Yıllar geçtikçe ve güzel bir genç kadına dönüşürken, arkadaşının hayali olmadığını, gelecekten gelen bir zaman yolcusu olduğunu anlamaya başlar. O sadece herhangi bir gelecekten değil, onun geleceğinden geliyor. Clare'in kaderle gerçek bir randevusu var. Bir gün Henry DeTamble adında genç bir adamla tanışacak ve zaman yolcusunun karısı olacak.

    Seriye katılmak, Leslie'yi daha önce birinci sınıf kablolu yayıncının megahit dizisi "Game of Thrones"un birden çok sezonunda Ygritte rolünü oynadığı için HBO'ya geri getirmiş olacak. Ayrıca, "Downton Abbey" ve CBS All Access yasal draması "The Good Fight" gibi şovlardaki rolleriyle tanınıyor. Henry karakterinin ise bir sorunu var: Sekiz yaşından beri zaman yolcusu. Bu bir süper güç değil, bir koşul ve ona asla yararı dokunmuyor. Bazen Henry strese girdiğinde veya endişelendiğinde mevcut an üzerindeki kontrolünü kaybediyor ve çıplak olarak geçmişe veya geleceğe düşüyor. Hayatı, sürekli bir tehlike içinde ilerliyor. Bir gün çalıştığı kütüphanede güzel bir kızılla tanışana kadar... Adı Clare Abshire ve onu daha önce hiç görmemiş olmasına rağmen, tüm hayatı boyunca tanıdığını iddia ediyor.

    James, en çok “The Divergent” film üçlemesindeki rolüyle tanınır. Diğer uzun metrajlı filmleri arasında “Underworld: Blood Wars” ve “Underworld: Awakening” yer alıyor. Televizyondaki rolleri arasında her ikisi de Netflix'te olan “The Dark Crystal: Age of Resistance” ve “Castlevania”da seslendirme karakterleri yer alıyor. Dizi, ilk olarak 2018'de onaylandı. Uyarlamayı “Doctor Who” ve “Sherlock” üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan Steven Moffat yazacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top