Hesabım
    Amazon'un Harlan Coben Uyarlamasından Son Detaylar

    Harlan Coben, bu kez Amazon'la geliyor!

    Amazon, Harlan Coben'in “Shelter” dizisinin uyarlaması için tam sezonluk bir çalışma başlattı. 2021'de Amazon, pilot bölüm için bir onay vermişti. Coben'in Mickey Bolitar üçlemesindeki ilk romanına dayanan gerilim dizisinde Jaden Michael, rehabilitasyondaki bir anne, ölü bir baba ve sinir bozucu bir teyze ile yeni hayatında gezinen Bolitar rolünde yer alacak ve karakter, New Jersey'de maskotu bir deve olan yeni bir okula başlayacak.

    Hayalet olan ya da olmayan, ürkütücü yaşlı bir kadın, Mickey'ye babasının ölmediğini söyleyince, Mickey, her şeyden önce aklını kaybettiğinden emin olur. Mickey, kendi trajedisini yaşayan yeni bir öğrenci olan Ashley Kent'te bir dayanak noktası bulur. Daha sonra Ashley ortadan kaybolur ve Mickey onu ararken, ona söylediği her şeyin bir yalan olduğunu öğrenir. Ona ve babasına olanları öğrenmedikçe ciddi tehlikede olduğunu anlar ve araştırmaya başlar. Mickey'nin arayışı onu bir komplo, yalanlar ve insanlığın en karanlık yönlerinden oluşan bir dünyaya iter.

    Coben, “Bu heyecan verici genç oyuncu kadrosu ve Prime Video ve MGM'deki ortaklarımızla çalışmak büyük bir onur. Özel bir şey yapacağımıza gerçekten inanıyorum." dedi. Oyuncu kadrosunda Michael ile birlikte Shira Bolitar rolünde Constance Zimmer, Arthur “Spoon” Spindell rolünde Adrian Greensmith, Ema Winslow rolünde Abby Corrigan, Troy rolünde Brian Altemus ve Rachel Caldwell rolünde Sage Linder yer alıyor. Coben, MGM'den Rola Bauer'ın stüdyo için diziyi denetlediği projede yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor.

    Charlotte Coben yapımcı, Erik Barmack da baş yapımcı olarak projede yer alacak. Pilot bölümün yönetmenliğini ve yapımcılığını Patricia Cardoso üstlendi. “Shelter”, MGM International Television Productions ve Amazon Studios arasında bir ortak yapım. Coben, dünya çapında toplamda 75 milyondan fazla kitap sattı ve bu eserlerin birçoğu son dönem TV uayralamaları elde etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top