Hesabım
    TV'ye Bir "Harlan Coben" Dizisi Daha Geliyor

    Çok satan yazarın bir romanı daha dizi oluyor..

    Amazon Studios, Harlan Coben romanı “Shelter”dan uyarlanan bir genç yetişkin dizisi hazırlıyor. Shelter, Coben’in Mickey Bolitar kitap serisinin ilk romanı. MGM, Mickey Bolitar serisindeki diğer tüm kitapların haklarını da satın aldı. Dizi için tam sezonluk bir sipariş verilirse, ya Amazon Prime Video ya da IMDB TV'de yayınlanacak. Pilot bölüm için bu yaz çekimler yapılacak.

    Baş karakter Bolitar, "Shelter"da babasının ölümüne tanık olur ve annesini rehabilitasyona gönderir. Görüşmediği teyzesiyle yaşamaya ve okulunu değiştirmeye zorlanır. Neyse ki, Ashley adında harika bir kızla tanışır ve sonunda işler düzelecek gibi görünür ama sonrasında Ashley ortadan kaybolur. Mickey, Ashley'nin iddia ettiği kişi olmadığını ortaya çıkaran keyifsiz bir yolculukla yeraltı dünyasının izini sürer. Mickey’nin babası da söylediği kişi değildir. Mickey, bir komployu öylesine şok edici öğrenir ki düşündüğü hayatla ilgili her şeyi sorgulamasına neden olur.

    Ed Decter, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Coben, Erik Barmack gibi yönetici yapımcılığı üstlenecek. Amazon Stüdyoları yöneticilerinden Vernon Sanders, “Shelter, Mickey'de kök salmayı sevdiğiniz bir kahramanla başından beri sizi bağlayan ilgi çekici bir hikaye. Bu popüler karaktere ekranda hayat vermek için MGM, Harlan ve Ed'le birlikte çalıştığımız için çok heyecanlıyız." dedi.

    Coben, dünya çapında 75 milyon kitap satan ve bugüne kadar 31 roman kaleme alan başarılı bir yazar. Diğer önemli romanları arasında “Win”, “The Boy From the Woods”, “Run Away” ve “Tell No One” sayılabilir. Aynı zamanda Netflix dizileri “The Stranger”, “Safe”, "The Five” ve “The Woods” dizilerinin de yaratıcısı ve baş yapımcısı. Fransız mini dizisi “Une Chance De Trop” (“No Second Chance”) ve “Just Un Regard” (“Just One Look”) dizilerinde de dizi sorumlusu olarak görev aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top