Hesabım
    Merakla Beklenen Suç Dizisi "We Own This City"den Fragman

    The Wire ekibinden yeni dizi geliyor!

    HBO, 25 Nisan'daki galasından önce yaklaşan mini dizisi We Own This City'ye ilk bakışı açıkladı ve ilk fragmanı yayınladı. Baltimore Sun muhabiri Justin Fenton'ın kitabına dayanan We Own This City, Baltimore Polis Departmanı'nın Gun Trace Task Force biriminin yükselişini, düşüşünü ve uyuşturucu yasağı ve toplu tutuklama politikalarının uygulandığı bir Amerikan şehrinin başına gelen yozlaşma ve ahlaki çöküşü anlatıyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda, Jon Bernthal, Wunmi Mosaku, Jamie Hector, McKinley Belcher III, Darrell Britt-Gibson, Josh Charles, Dagmara Domińczyk, Rob Brown, Don Harvey, David Corenswet, Larry Mitchell, Ian DuffDelaney Williams ve Lucas Van Engen'den oluşuyor. Konuk yıldızlar arasında ise Treat Williams, Gabrielle Carteris, Tray Chaney, Domenick Lombardozzi, Thaddeus Street, Jermaine Crawford, Nathan E. Corbett, Chris Clanton, Anwan Glover, Bobby Brown, Michael Salconi, Susan Rome, Kim Tuvin ve Maria Broom yer alıyor.

    Altı bölümlük dizinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı George Pelecanos ve David Simon olurken, Reinaldo Marcus Green'in yönettiği ve yürütücü yapımcılığını yaptığı dizide baş yapımcı Nina K. Noble, Ed Burns ve Kary Antholis. Yardımcı yapımcı Bill Zorzi. Yazarlar arasında ise Pelecanos, Simon, Burns, Zorzi ve D. Watkins bulunuyor. Dizi, 25 Nisan'da prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top