Hesabım
    ‘The Wire’ Ekibinden HBO'ya Yeni Dizi: "We Own This City"

    Dizi kadrosundan ilk isimler açıklandı..

    Bryan Bedder / Taylor Hill / Leon Bennett

    Jon BernthalJosh Charles ve Jamie Hector, "The Wire"ın arkasındaki ekipten gelen HBO mini dizisi "We Own This City"de başrolleri paylaşmak için hazırlanıyor. Oyuncu kadrosuna ek olarak, Reinaldo Marcus Green diziye yönetmen ve yönetici yapımcı olarak katıldı. Variety'nin haberine göre, seri mart ayında onayı aldı ve çalışmalar başladı. 

    Baltimore Sun muhabiri Justin Fenton'ın aynı adlı kitabına dayanan "We Own This City", Baltimore Polis Departmanı Silah İzleme Görev Gücü'nün (GTTF) yükselişini ve düşüşünü, bunun devamındaki yolsuzluk ve ahlaki çöküşü anlatan altı saatlik bir mini dizi. Bernthal, Baltimore Polis Departmanı'ndan Çavuş Wayne Jenkins olarak karşımıza çıkacak. Teşkilatın  ve genişleyen federal yolsuzluk davasının merkezindeki figür olacak. Baltimore'da on yıllarca süren bitmek bilmeyen uyuşturucu savaşı sırasında uyuşturucu satıcılarını avlamak çılgın biçimde kontrolden çıkacak.

    Bernthal, "The Punisher" ve "The Walking Dead" gibi şovlardaki rollerinin yanı sıra "The Wolf of Wall Street", "Baby Driver" ve "Shot Caller" gibi filmlerle tanınıyor. Daha önce HBO'nun mini dizisi “Show Me a Hero”da Oscar Isaac'le birlikte rol aldı ve bundan sonra “Sopranos” ön filmi “The Many Saints of Newark”da görünecek. “We Own This City”, Green'le üçüncü işbirliği. WarnerBros. filmi “King Richard” ve Bernthal'ın yarattığı Amazon dizisi “The Bottoms” diğer projeler.

    Hector, GTTF davasına yakalanan ve federal büyük jüri önünde ifade vermeye çağrılan Baltimore Şehri Cinayet Masası dedektifi Sean M. Suiter'i oynayacak. Suiter, trajik bir şekilde geçmişinden kaçamayacağını anlar. Hector, en çok Baltimore uyuşturucu kralı Marlo Stanfield'ı canlandırdığı “The Wire”ın sonraki sezonlarındaki rolüyle tanınır. Charles, Baltimore sakinleri arasında çok sayıda vatandaşın şikayetlerine konu olan sıradan gaddarlığıyla tanınan ukala, havalı bir polis olan Daniel Hersl rolünü oynayacak. Hersl, GTTF'ye taşınmadan önce Doğu Bölgesi'nden fiilen yasaklandı. Charles daha önce, CBS dizisi “The Good Wife” daki çalışmasıyla en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında iki Emmy adaylığı kazandı. Diğer TV rolleri arasında "Sports Night", "In Treatment", "Master of Sex" ve "Away" yer alıyor. Ayrıca "SWAT", "Dead Poets Society" ve "Four Brothers" gibi filmlerde rol aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top