Hesabım
    Erotik Gerilim "Damage"ın TV Uyarlamasında Kadro Belli Oldu

    Netflix, uyarlama dizinin kadrosunu açıkladı!

    An Le, Misan Harriman, Rachell Smith, Michael Shelford

    Netflix, büyüyen Birleşik Krallık orijinal yapımlarına yeni bir erotik gerilimi de ekledi. Josephine Hart'ın 1991 tarihli romanının çağdaş üç bölümlük uyarlaması olan Damage, "erotik takıntı ve yasak arzu hakkında heyecan verici ve baştan çıkarıcı bir mini dizi" olarak tanımlanıyor. Hikaye, esrarengiz Anna Barton, nişanlısının babası William ile tutkulu bir ilişkiye başladığında ortaya çıkan tehlikeli bir aşk üçgeni etrafında dönüyor.

    Anna, her iki ilişkiyi de sürdürmek için savaşırken, William saplantılı bir sarmalın içine çekilir ama biri incinmeden önce sırlarını ne kadar süre gizli tutabilirler? Oyuncu kadrosunda; William rolünde Richard Armitage (The Hobbit, Stay Close, The Stranger), Anna rolünde Charlie Murphy (Halo, Peaky Blinders), William'ın karısı Ingrid rolünde Indira Varma (This Way Up, Obi Wan Kenobi), Anna'nın nişanlısı Martyn rolünde Rish Shah (Ms. Marvel, Strangers) ve Peggy rolünde Pippa Bennett-Warner (Chloe, Gangs of London) yer alıyor.

    Morgan Lloyd-Malcolm ve Benji Walters diziyi yazıyor, Glenn Leyburn ve Lisa Barros D'Sa (Good Vibrations, Ordinary Love) yönetiyor. Dizinin yapımcılığını Gina Carter üstleniyor. Moonage'den Matthew Read ve Frith Trilady ile Gaumont'tan Alison Jackson yönetici yapımcılar. Roman ilk yayınlandıktan sadece bir yıl sonra, 1992'de yönetmen Louis Malle'den gelen aynı adlı film uyarlamasında Jeremy Irons, Juliette Binoche, Miranda Richardson, Rupert Graves ve Ian Bannen başrolleri paylaştı.

    Film, dünya çapında 31 milyon dolar kazandı ve Richardson, en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında BAFTA'yı kazandı ve hem Oscar, hem de Altın Küre adaylığı kazandı. Binoche, Cesar Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu dalında aday gösterildi. Dizi için bu yıl prodüksiyonun başlaması, önümüzdeki yıl ise prömiyer yapması beklentisi mevcut. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top