Hesabım
    The Godfather'ın Kamera Arkasını Anlatan "The Offer"dan Yeni Fragman

    The Godfather'ın 50. yılında, perde arkasını anlatan dizi geliyor!

    Sinema tarihinin en iyi yapımlarından biri olan ve 2022'de, 50. yılını kutladığımız “The Godfather”ın perde arkasını anlatan Paramount Plus serisi “The Offer”dan ilk fragman yayınlandı. Bu yıl, aynı konuyu işleyen Francis and the Godfather adlı bir film de gösterime girecek. The Offer için geri sayım başladı. Dizi, 28 Nisan'da prömiyer yapacak.

    Oscar ödüllü yönetmen/yapımcı Francis Ford Coppola, yapımcı Robert Evans, yapımcı Albert S. Ruddy ve Paramount stüdyolarının o tarihteki şefi Charles Bluhdorn gibi hayati karakterler dizide yer alıyor. Tabii ki filmde yer alan yıldızlar da hikayede yer bulacak. Yapımcı Albert S. Ruddy rolüyle Miles Teller, ortak yapımcı Robert Evans rolüyle Matthew Goode kadroda yer alıyor. Dan Fogler ise usta yönetmen Francis Ford Coppola'yı canlandırılıyor.

    Giovanni Ribisi, Colombo suç ailesinin patronu ve filmin yapılmasına yardımcı olan İtalyan-Amerikan Sivil Haklar Birliği'nin başkanı Joe Colombo olarak, Colin Hanks, Paramount üzerinde çok fazla güce sahip bir yönetici olan Barry Lapidus olarak yer alacak. Juno Temple, The Godfather yapımcısı Al Ruddy'nin asistanı Bettye McCartt rolünde yer alırken, sözü edilen Bluhdorn olarak Burn Gorman izleyici karşısına çıkacak.

    Dizinin ilk bölümleri “Rocketman”in başarılı yönetmeni Dexter Fletcher tarafından yönetildi. Dizi, adını filmin ve sinema tarihinin en ikonik repliklerinden birinden alıyor. “The Offer”,Michael Tolkin tarafından yaratıldı. The Godfather'ın 50. yıl kutlamaları kapsamında The Godfather'ın 4K gösterimleri de düzenlenmeye devam ediyor. 41. İstanbul Film Festivali'nde bu gösterimlerden ikisi düzenlenecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top