Hesabım
    Gabrielle Union, Apple Draması ‘Truth Be Told’un Kadrosunda

    Union, Octavia Spencer'la başrolü paylaşacak

    Apple TV Plus'ın draması Truth Be Told, üçüncü sezonu için yeni bir yardımcı başrol seçti. Gabrielle Union, Octavia Spencer'la birlikte rol almak için diziye katıldı. Aaron Paul ve Lizzy Caplan (birinci sezon) ve Kate Hudson'ın (ikinci sezon) Spencer ile en iyi anları paylaşmasının ardından, büyük bir beklentiyle Union kadroya katıldı.

    Kathleen Barber'ın bir romanından uyarlanan Truth Be Told, gerçek suç podcast'ine dönüşen, gazeteci Poppy Scoville'in (Spencer) gerçeği ve adaleti sürdürmek için, hayatı da dahil olmak üzere her şeyi riske atmasını konu alıyor. Üçüncü sezonda Union (Being Mary Jane, Cheaper by the Dozen), problemli bir olaya karışan açık sözlü bir lise müdürü olan Eva'yı oynayacak.

    Truth Be Told; Hello Sunshine, Chernin Entertainment ve Endeavor Content'ten geliyor. Nichelle Tramble Spellman dizinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcılığını yürütüyor. Üçüncü sezonda baş yapımcı Maisha Closson (Claws, The L Word: Generation Q), Spencer, Hello Sunshine'dan Reese Witherspoon ve Lauren Neustadter, Chernin Entertainment'tan Peter Chernin ve Jenno Topping ve Mikkel Norgaard yer alıyor.

    Union, Spectrum Originals'ın L.A.'s Finest adlı dizisinde iki sezon oynadı ve BET'in Being Mary Jane yapımında başrol oynadı. Film çalışmaları arasında Bring It On, Bad Boys II, Almost Noel ve yakında çıkacak olan The Perfect Find yer alıyor. Dizinin üçüncü sezonunun 2022 yazında prömiyer yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top