Hesabım
    Whitney Cummings, Fox Antoloji Dizisi ‘Accused’ın Kadrosunda

    TV dünyasının sevilen ismi, yeni projesini buldu

    Whitney Cummings, yaklaşmakta olan Fox antolojisi dizisi “Accused”ın bir bölümünde rol aldı. Dizi, aynı adı taşıyan BBC suç antolojisine dayanıyor. Her bölüm, sanıklar hakkında bir mahkeme salonunda açılıyor, seyirci, suçları veya nasıl yargılandıkları hakkında hiçbir şey bilmiyor. Ayrıca, her bölümde farklı bir oyuncu kadrosu olacak.

    Cummings, cinsel saldırıya uğradığını bildirdikten sonra kamuoyu ve mahkeme salonu önyargılarıyla yüzleşmek zorunda kalan, sert bir kadın stand-up sanatçısı olan Brenda'yı oynayacak. Cummings, zaten 2019'da Netflix'teki dördüncü stand-up özel programıyla tanınmış bir stand-up komedyeni. Daha önce NBC sitcomu "Whitney"i oluşturup başrolde oynadı ve CBS komedi dizisi "2 Broke Girls"ün ortak yapımcılığını yaptı.

    Film tarafında, en son “Studio 666”da yer aldı ve “The Wedding Ringer”, “Made of Honor” ve “The Ridiculous Six” gibi filmlerde rol aldı. Daha sonra “Good Morning With U”da görülecek. Daha önce Michael Chiklis'in dizinin ilk bölümünde başrol oynayacağı, Marlee Matlin'in başka bir bölümü yöneteceği açıklanmıştı. Howard Gordon, Alex Gansa ve David Shore ile birlikte “Accused”ın yapımcılığını üstlendi.

    Glenn Geller ve Erin Gunn, All3Media International için All3Media America'dan Jacob Cohen-Holmes ve Jimmy McGovern, Sita Williams, Roxy Spencer ve Louise Pedersen ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor. Frank Siracusa ve John Weber de baş yapımcılar. Sony Pictures Television ve Fox Entertainment ortak yapımcı. Orijinal seri Jimmy McGovern tarafından yaratıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top