Hesabım
    Avrupa'nın İlk Erotik Telefon Hattını Anlatan 'Dirty Lines'tan Fragman

    1980'lerin Amsterdam'ı ve devrim başlamak üzere!

    Netflix, dünyanın dört bir yanından en iyi hikayeleri bulmak için yabancı medyayı ve film yapımcılarını kucaklamaya devam ediyor. Şimdi yayıncı, Dirty Lines dizisiyle, Avrupa'nın ilk erotik telefon hattının tuhaf ama gerçek hikayesine tanık olmak için, bizi 1980'lerin Amsterdam'ına götürüyor. Altı bölümden oluşan Hollanda dizisi, Teledutch'un yükselişi ve anonim seks deneyimleme sayısını değiştiren yeni yaratımları boyunca izleyicilere rehberlik ediyor.

    Dizi, 8 Nisan'da yalnızca yayıncıda prömiyer yapacak. Dirty Lines, Soğuk Savaş nihayet sona ererken Avrupa'da bir kültürel devrimin ortasında geçiyor. Gelecek için yeni keşfedilen bir iyimserlikle, yeni nesil hayatı gerçekten yaşamayı öğrenerek dans müziği türünün ortaya çıkmasına ve XTC'nin popülaritesine yol açıyor. Perde arkasında, Frank ve Ramon Stigter kardeşler tarafından kurulan bir şirket olan Teledutch, seks arzusundan yararlanmak istiyor.

    Psikoloji öğrencisi Marly Salomon, erotik seks replikleri için ses kaydı yapan bir şirkette ek iş bulur. Telefonu olan herkese isimsiz seks teklif etme yeteneği sayesinde bir gecede başarıya ulaşırlar ve Marly her şeyin ortasında kalır. Bu çılgın yeni deneyim, hem tüketiciler hem de devrimin arkasındakiler için kültürel ahlakı seks etrafında değiştiriyor. Fragmanla birlikte, Marly ve Teledutch'un tüm yayının oynandığını görüyoruz. Başlangıçta, bir kadının erotik bir kaydını telefonda oynatma fikri saçma olarak görülüyor, ancak, şirket planlarına yine de devam ediyor ve cinsel açıdan bilgisiz Marly'yi göreve getiriyor. Marly'nin şirketle birlikte, insanların ne duymak istediğini ve bunu neden arzu ettiğini öğrendikçe seksle ilgili bilgisi ve ahlakı tamamen değişiyor ve onu şirketin farklı telefon hatları için yeni sapkınlıklar ve fikirler öneren, büyük ölçüde hayal kırıklığına uğratan bir uzman haline getiriyor. 

    Dirty Lines dizisinde Joy Delima, Marly rolünde yer alıyor. Minne Koole ve Chris Peters ise Frank ve Ramon kardeşler olarak görülecek. Ayrıca, bu yaramaz dönem hikayesi için Charlie Chan Dagelet, Joes Brauers, Julia Akkermans, Abbey Hoes, Benja Bruijning, Eric van Sauers ve Andre Dongelmans kadroda. Dizi, daha önce ABC'nin Red Widow dizisine uyarlanacak olan Penoza'da çalışmış olan Hollandalı film yapımcısı Pieter Bart Korthuis'tan geliyor. 8 Nisan'da, Dirty Lines'la, Stigter Kardeşler'in seks hattının tam hikayesini ve onu çevreleyen kültürel ve cinsel devrimi izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top