Hesabım
    ‘Obi-Wan Kenobi’ Dizisinin Prömiyerinde Değişiklik

    Dizinin hayranları birkaç gün daha bekleyecek!

    “Star Wars” hayranlarının Ewan McGregor'u Obi-Wan Kenobi olarak tekrar sahnede görmek için biraz daha beklemesi gerekecek. McGregor, perşembe günü yayınladığı bir videoda, yaklaşmakta olan “Obi-Wan Kenobi” dizisinin prömiyerinin 25 Mayıs Çarşamba gününden 27 Mayıs Cuma gününe ertelediğini duyurdu. Ancak, mini dizinin ilk iki bölümü o gün Disney Plus'a düşecek.

    "Obi-Wan Kenobi", şimdi 27 Mayıs'ta, aynı gün son sezonunun ilk bölümünü yayınlayacak olan Netflix'in "Stranger Things" dizisinin 4. sezonu ile karşı karşıya gelecek. Marvel Studios'un geçen yılki "Loki" serisinden bu yana Disney Plus, Marvel'ın "Hawkeye" ve Star Wars'un "The Book of Boba Fett" gibi büyük TV dizilerini başlatmak için çarşamba günlerini kullanmıştı. Daha önce, “The Mandalorian”, “WandaVision” ve “The Falcon and the Winter Soldier” ise cuma günleri haftalık bölümler halinde yayınladı.

    McGregor'ın duyurusu yalnızca "Obi-Wan Kenobi"nin ilk iki bölümünü içeriyor. Bu nedenle kalan dört bölüm çarşamba günleri yayınlanmaya devam edebilir. Prequel üçlemesinin olayları ile orijinal “Star Wars” üçlemesinin arasında geçen dizide McGergor, ünlü Jedi ustası olarak ve Anakin Skywalker'ın genç padawanının Darth Vader'a dönüşmeden önceki eski akıl hocası olarak geri dönüyor. Hayden Christensen ise ikonik Darth Vader rolüne geri dönüyor. 

    Order 66'nın katledilmesinden on yıl sonra Kenobi, Tatooine'de yaşıyor ve yakında kahraman olacak Luke Skywalker'ı izliyor. Kadroda kötü Baş Engizisyoncu rolünde Rupert Friend, Owen rolünde Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, O'Shea Jackson Jr., Sung KangBenny Safdie ve Maya Erskine yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top