Hesabım
    Amazon Dizisi ‘The Wilds’ın İkinci Sezonundan Fragman

    Gizemli drama ikinci sezonuyla geri dönüyor!

    Amazon Prime Video, bu bahar geri dönecek olan, gençlik ve hayatta kalma temalı popüler dizisi “The Wilds”ın ikinci sezonunun resmi fragmanını yayınladı. Sarah Streicher tarafından yaratılan “The Wilds”, bir uçak kazasından sağ kurtulan ve garip bir ıssız adada hayatta kalmak için birlikte çalışmak zorunda kalan bir grup genç kıza odaklanıyor.

    Sekiz genç, kadınları güçlendirme programı Dawn of Eve'in başkanı Gretchen Klein (Rachel Griffiths) tarafından tasarlanan garip bir sosyal deneye tabi tutulurlar. Sophia Ali, Shannon Berry, Jenna Clause, Reign Edwards, Mia Healey, Helena HowardErana James ve Sarah Pidgeon adada mahsur kalan kızlar olarak, David Sullivan ve Troy Winbush ise grup dağıldıktan sonra flashforward'da görünen FBI ajanlarını canlandırıyorlar.

    “The Wilds”ın ikinci sezonu, kızların bu sefer bir grup genç erkekle birlikte başka bir kazanın sahnelendiği başka bir adanın varlığını öğrendiğini görecek. Zack Calderon, Aidan Laprete, Nicholas Coombe, Charles Alexander, Miles Gutierrez-Riley, Reed Shannon, Tanner Ray Rook ve Alex Fitzalan, mahsur kalan sekiz çocuğu oynamak için kadroya katılıyor ve dizi, grup gerilimlerini ve mücadelelerini ana grupla birleştirecek.

    Fragmanda bir kişi “Size harika bir hikayem var. Bir zamanlar iki uçak kazası sahnelendi. Kurbanların tümüne doz verildi ve iki adada mahsur kaldılar. Birinde sekiz, diğerinde sekiz. Gerçi bu sayı değişebilir.” diyor.  Streicher, baş yapımcı Amy Harris ile birlikte “The Wilds”ın yapımcılığını üstleniyor. Yakın zamanda FanFare'den Jamie Tarses ve Dylan Clark Productions'tan Dylan Clark da Amazon Studios ve ABC Signature ortak yapımı olan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor. “The Wilds”ın ikinci sezonu 13 Mayıs'ta Prime Video'da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top