Hesabım
    Merakla Beklenen ‘The Wilds’ Dizisinden Fragman

    Hayatta kalma mücadelesi anlatan The Wilds'tan fragman..

    Genç olmak zordur. Uçağınız ıssız bir adaya düştüğünde genç olmak daha da zordur! Bu, Amazon Prime Video’nun 11 Aralık’ta prömiyeri yapılacak "The Wilds" dizisinin mottosu. Lost tarzı bir hayatta kalma mücadelesiyle, bir grup gencin bir arada olduğu drama anlatısı bir araya geliyor ve kadınların hikayesi izleyicilerle buluşuyor. Amazon, "The Wilds" dizisinin ilk fragmanını bugün yayınladı.

    Dizinin resmi özetinde şöyle yazıyor: "Kısmen hayatta kalma draması, kısmen distopik uyku partisi. The Wilds, bir uçak kazası onları ıssız bir adada bıraktıktan sonra hayatta kalmak için savaşmak zorunda olan farklı geçmişlerden bir grup genç kadını konu alıyor. Kazazedeler birbirleri, sakladıkları sırlar ve katlandıkları travmalar hakkında daha fazla şey öğrenirken, hem çatışıyor hem de sıkı bir bağ kuruyor. Bu heyecan verici dramanın sadece bir yönü var: Bu kızlar bu adaya tesadüfen gelmediler."

    Serinin ilk bölümü 11-25 Aralık tarihleri ​​arasında Prime Video’nun YouTube, Instagram, Twitter ve Facebook sayfalarında ücretsiz olarak yayınlanacak. İlk bölüm ayrıca Prime Video'da da yayınlanacak ve Prime hesabı gerektirmeden izlenebilecek. "The Wilds", Amazon Studios ve ABC Signature ortak yapımcılığında, Amy B. Harris ve Jamie Tarses'la birlikte yönetici yapımcılığını üstlenen Sarah Streicher tarafından ortaya çıkarıldı.

    Oyuncu kadrosunda, Rachel Griffiths, Sophia Ali, Shannon Berry, Jenna Clause, Reign Edwards, Mia Healey, Helena Howard, Erana James, Sarah Pidgeon, David SullivanDylan Clark ve Troy Winbush yer alıyor. Diziye, şirketin daha genç yetişkinlere yönelik televizyon içeriği oluşturma girişiminin bir parçası olarak Mayıs 2019'da Amazon tarafından tam sezon siparişi verilmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top