Hesabım
    ‘Percy Jackson’ın TV Versiyonu İçin Başrol Bulundu

    Disney Plus, beklenen dizi için başrolünü buldu

    Disney Plus'taki "Percy Jackson and the Olympians" serisinde Walker Scobell başrolde yer alacak. Rick Riordan kitap serisinin dizi uyarlaması, ocak ayında platform tarafından sipariş edildi. Canlı aksiyon şovu, gök tanrısı Zeus'un onu ana yıldırım cıvatasını çalmakla suçlamasıyla, yeni keşfedilen doğaüstü güçlerini keşfeden 12 yaşındaki modern yarı tanrının (Scobell) fantastik hikayesini anlatıyor. Şimdi Percy, onu bulmak ve Olympus'ta düzeni sağlamak için Amerika'yı baştan başa dolaşmak zorundadır.

    Percy, keskin bir mizah anlayışı olan, akıllı ve şefkatli bir çocuk olarak tanımlanıyor. Dünyanın DEHB ve disleksisine bakışından dolayı kendini her zaman bir yabancı olarak gördü. Dürtüsel hareket eder ve şler ona adaletsiz göründüğünde çabuk öfkelenir. Ancak, sinizminin altında, sadece değer verdiği kişiler için doğru olanı yapmak isteyen sevecen bir oğul ve sadık bir arkadaş vardır.

    Scobell, ilk filmini Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Zoe Saldaña, Jennifer Garner ve Catherine Keener ile birlikte oynadığı Netflix filmi “The Adam Project”te yaptı. Film, geleceği kurtarmak için daha genç hali (Scobell) ile takım kurması gereken ve zamanda yolculuk yapan bir savaş pilotunu (Reynolds) takip ediyor. Netflix'e göre film, mart ayındaki ilk hafta sonunda 92 milyon saatten fazla izlendi. Scobell, 5 Ağustos'ta vizyona girecek olan Paramount filmi “Secret Headquarters”la birlikte izlenecek.

    James Bobin'in yönettiği “Percy Jackson and the Olympians”ın pilot bölümünü Riordan ve Jon Steinberg yazıyor. Steinberg ve yapım ortağı Dan Shotz diziyi yönetiyor. 20.the Telvision stüdyo olarak hizmet veriyor. Salke, eskiden Touchstone Television'ın başkanıydı ve gösteriyi geliştirmeye başladı. Dizinin bu yaz sete başlaması planlanıyor.

    Percy Jackson kitap serisi, “The Lightning Thief”, “The Sea of Monsters”, “The Titan’s Curse”, “The Battle of the Labyrinth” ve “The Last Olympian"dan oluşuyor. Riordan ayrıca “The Demigod Files” ve “The Demigod Diaries” adlı yardımcı kitapları da yayınladı. Hem “Lightning Thief”, hem de “Sea of Monsters” daha önce uzun metrajlı filmlere uyarlanmıştı. Logan Lerman, Jackson olarak rol aldı. İlki 2010'da, ikincisi 2013'te vizyona girdi. Filmler, dünya çapında toplam 425 milyon doların üzerinde hasılat elde etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top