Hesabım
    The Wire Ekibinden Gelen We Own This City'den Yeni Fragman

    Suç dizisi için geri sayım başladı!

    HBO'nun 25 Nisan'da prömiyer yapacağı yeni suç dizisi We Own This City'den yeni fragman paylaşıldı. Baltimore Sun muhabiri Justin Fenton'ın kitabına dayanan We Own This City, Baltimore Polis Departmanı'nın Gun Trace Task Force biriminin yükselişini, düşüşünü ve uyuşturucu yasağı ve toplu tutuklama politikalarının uygulandığı bir Amerikan şehrinin başına gelen yozlaşma ve ahlaki çöküşü anlatıyor.

    İddialı oyuncu kadrosunda, Jon BernthalWunmi MosakuJamie HectorMcKinley Belcher IIIDarrell Britt-GibsonJosh CharlesDagmara DomińczykRob BrownDon HarveyDavid CorenswetLarry MitchellIan DuffDelaney Williams ve Lucas Van Engen yer alıyor. Konuk yıldızlar arasında ise Treat Williams, Gabrielle Carteris, Tray Chaney, Domenick Lombardozzi, Thaddeus Street, Jermaine Crawford, Nathan E. Corbett, Chris Clanton, Anwan Glover, Bobby Brown, Michael Salconi, Susan Rome, Kim Tuvin ve Maria Broom bulunuyor.

    Dizi altı bölümden oluşacak. Yürütücü yapımcılığı George Pelecanos ve David Simon üstleniyor. Reinaldo Marcus Green'in yönettiği dizide baş yapımcı Nina K. Noble, Ed Burns ve Kary Antholis olacak. Yardımcı yapımcı ise Bill Zorzi. Yazarlar arasında Pelecanos, Simon, Burns, Zorzi ve D. Watkins bulunuyor. Dizi, 25 Nisan'da prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top