Hesabım
    ‘Lincoln Lawyer’ın TV Versiyonundan Fragman

    Manuel Garcia-Rulfo, TV'de Matthew McConaughey'in yerini alıyor

    Alışılmadık ceza avukatı Mickey Haller yeni bir görünüme ve yeni bir diziye kavuşuyor. “The Lincoln Lawyer” kitap serisinin kaleme alınmış kahramanı Michael Connelly, 13 Mayıs'ta gösterime girecek olan Netflix şovu için şimdi Manuel Garcia-Rulfo tarafından canlandırılıyor. Matthew McConaughey, Mickey'yi aynı adlı 2011 yapımı filmde canlandırmıştı. Ryan Phillippe ve Marisa Tomei de filmde ona eşlik ettiler. Şimdi, suç romanı yazarı Connelly'nin serideki ikinci kitabı “The Brass Verdict”, yaratıcı ve yönetici yapımcı David E. Kelley sayesinde TV'ye geliyor.

    Netflix dizisi, Mickey'nin eski hukuk ortağının ölümünden sonra başlıyor, onu firmayı devralmaya ve yüksek profilli bir cinayet davasına atıyor. Dizi, 13 Mayıs'ta prömiyer yapacak. İkonlara karşı çıkan bir idealist olan Mickey (Garcia-Rulfo), Lincoln marka arabasının arkasından Los Angeles'ta araba sürerken, bir yandan hukuk mücadeleleri veriyor. Ancak, yeni davası, hayal edebileceğinden daha derine inen bir komployu ortaya çıkardığında işler kızışıyor.

    Fragmanda Mickey, "Başarı tamamen ivme ile ilgilidir." diye tavsiyede bulunuyor. "Yapana kadar taklit etmelisin." diye ekliyor. Neve Campbell, Mickey'nin ayrı yaşadığı eşi rolünde rol alırken, ana oyuncu kadrosunu Becki Newton, Jazz Raycole ve Angus Sampson tamamlıyor. Dizinin baş yapımcısı ve yazarı olan Connelly'ye göre başrol oyuncusu Garcia-Rulfo ideal bir Mickey Haller. Connelly, bir basın açıklamasında, "Manuel role güçlü bir dinamik ve boyut getiriyor. Kitaplarla uyumlu ve diziye Los Angeles merkezli hikayenin Latinx mirasını ve köklerini kutlama fırsatı verecek." dedi.

    Dizi, showrunner, yönetici yapımcı ve yazar olarak görev yapan Ted Humphrey tarafından televizyon için geliştirildi. Ross Fineman ve Kelley de yönetici yapımcı olarak hizmet veriyor. Dizinin yapımcılığını A+E Studios üstleniyor ve baş yapımcı olarak Barry Jossen ve Tana Jamieson görev yapıyor. “Lincoln Lawyer” TV dizisi, filmin vizyona girdiği 2011'den bu yana geliştiriliyor. ABC ve Lionsgate'in, dizinin ilk tekrarının arkasında, Connelly ve John Romano'nun birlikte yazdığı pilot bölümün yer aldığı bildirildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top