Hesabım
    'Invincible'ın İkinci Sezon Çalışmaları Başladı

    Çok sevilen dizi için prodüksiyon başladı

    Robert Kirkman'ın Invincible dizisi, ilk sezonunda, tipik süper kahraman hikayesinin kanlı ve benzersiz yorumuyla geçen yıl yayın dünyasını kasıp kavurdu. Mark Grayson'ın geçen nisan ayının sonunda biten yolculuğunun ilk sezonu sonrası, dizinin hayranları bir yıldan fazla bir süredir ikinci sezonun gelişimiyle ilgili haberleri sabırsızlıkla bekliyorlar. Şovun yıldızı Steven Yeun, ikinci sezonda çalışmaya başlamak için kayıt kabinine girdiğinden dolayı artık bazı iyi haberler var.

    Prime Video, Yeun'un kulaklığını taktığı ve Invincible için daha fazla satır kaydetmeye hazırlandığı kısa bir video yayınladı, ancak, şovun temasının patlamasıyla komik bir şekilde kesildi. Yeun'un işe geri dönmesiyle, gelecek sezon için prodüksiyon sıkı bir şekilde devam ediyor görünüyor ve bir süredir devam ediyor. Showrunner Simon Racioppa, mart ayında ComicBookMovie'ye ikinci sezonun bir süredir geliştirme aşamasında olduğunu, ancak, bu günlerde birçok şovda olduğu gibi, pandemi sıkıntılarının süreci karmaşıklaştırdığını söyledi.

    Invincible, Kirkman'ın aynı adlı çizgi romanının bir uyarlaması ve gezegendeki en güçlü varlık olan babası Omni-Man ile yaşadıktan sonra kendi süper güçlerine uyum sağlayan on yedi yaşındaki Mark'a odaklanıyor. Nasıl kahraman olunacağını öğrenirken ve güçlerini geliştirirken, babasının her zaman düşündüğü gibi insanlığın kahramanca kurtarıcısı olmayabileceğini fark eder. Yeun'u The Walking Dead'in yaratıcısı Kirkman ile birleştiren gösteri, Sandra Oh, Seth Rogen, J.K SimmonsMark Hamill ve Mahershala Ali'den oluşan bir seslendirme kadrosuna sahip. İlk sezonun bu kadar yaygın övgü almasının ardından, Amazon iki sezon daha onayladı ve Mark'ın süper kahraman rolüne dönüşmesi için bolca zamana sahip olmasını sağladı.

    Yeun'dan, Invincible'ın ikinci sezonu hakkında son duyduğumuz haber ocak ayının başlarında gelmişti. Bir röportajda, yeni filmi The Humans'ı tartıştı ve Kirkman'ın şiddet içeren yetişkin süper kahraman çizgi filminin gelecek sezonunun durumu hakkında yorum yaptı. Yeun, "Daha başlamadık. Yakında bir noktada başlayacağımızı biliyorum. Robert [Kirkman] ile orada burada konuştum. Bu konuda çok heyecanlı. 2. Sezonun ilk ezondan bile daha iyi olacağını düşünüyor ki buna hiç şüphem yok. Kaynak materyaline giderseniz, Invincible inanılmaz bir çizgi roman ve sadece o seriden ne kadar çok hikaye anlatılmadığını düşünmek çılgınca. Bunun için gerçekten heyecanlıyım." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top