Hesabım
    Fantastik Dönem Dizisi ‘The Essex Serpent’tan Fragman

    Tom Hiddleston ve Claire Danes, canavar avında!

    Tom Hiddleston, “Loki”deki baş karakter olarak Emmy kazanmayı umuyor ve şimdiden bir sonraki büyük televizyon projesine sahip. Sarah Perry'nin New York Times'ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanan altı bölümlük bir dönem fantastik dizisi olan “The Essex Serpent”, Hiddleston'ı Victoria İngiltere'sinde küçük bir kasaba rahibi olarak karşımıza çıkaracak ve efsanevi bir yılanın varlığını araştırmak için, yas tutan bir dulla bir araya getirecek. 

    Claire Danes, Apple'ın son zamanlardaki hareketli televizyon programlarını devam ettirmeyi vaat eden dönem dizisinde Cora Seaborne olarak rol alıyor. Dizinin prömiyeri önümüzdeki ay Apple TV Plus'ta yapılacak ve serinin ilk fragmanı yayınlandı. “The Essex Serpent”, Claire Danes'in “Homeland”in 2020'de Showtime'da sona eren sekiz sezonluk çalışmasını tamamlamasından bu yana ilk büyük televizyon rolüne işaret ediyor. Danes rolü, takvim sorunu nedeniyle projeden ayrılan Keira Knightley'den devraldı. 

    Apple'ın "The Essex Serpent" dizisinin resmi özeti şöyle: "Danes, Tom Hiddleston, Frank DillaneClémence Poésy ve Hayley Squires tarafından yönetilen yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosunun yer aldığı Victoria İngiltere'sinde geçen 'The Essex Serpent', Londralı dul Cora Seaborne'u takip ediyor. Efsanevi bir yılanın raporlarını araştırmak için Essex'e taşınıyor. Yerel papazla (Hiddleston) şaşırtıcı bir bilim ve şüphecilik bağı kuruyor, ancak, bir trajedi olduğunda, yerel halk onu yaratığı cezbetmekle suçluyor.”

    Dizi, Perry'nin kitabından Anna Symon tarafından yazıldı. “The Arbor” ve “The Selfish Giant”ın yönetmeni Clio Barnard, altı bölümün tamamını yönetti. Her ikisi de önceki BAFTA adayları olan Barnard ve Symon, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman ve Patrick Walters ile birlikte yönetici yapımcılar olarak da görev yapıyor. Kadroda Hiddleston ve Danes'in yanı sıra Frank Dillane, Clémence Poésy, Michael Jibson, Lily-Rose Aslandogdu, Jamael Westman, Ryan Reffell ve Hayley Squires yer alıyor. “The Essex Serpent”in ilk iki bölümü 13 Mayıs Cuma günü Apple TV+'da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top