Hesabım
    Kite Man Temalı 'Harley Quinn' Spin-off'u Geliyor

    HBO Max, projeye tam sezonluk bir sipariş verdi

    HBO Max, resmi olarak "Noonan's" başlıklı bir "Harley Quinn" yan serisi sipariş etti. Dizi, Gotham'ın en keyifsiz mekanı Noonan's'ı aptalca satın almalarını desteklemek için suçlular olarak harekete geçen sevimli kaybeden Kite Man ve yeni arkadaşı Golden Glider'a odaklanacak. Matt Oberg, “Harley Quinn”de seslendirdiği Kite Man rolünü yeniden canlandıracak.

    HBO Max, diziye 10 bölümlük bir sipariş verdi. Gösterinin yürütücü yapımcılığını “Harley Quinn”in yaratıcıları Justin Halpern, Patrick Schumacker ve Dean Lorey ile Norman Productions aracılığıyla “Harley Quinn”in yıldızı Kaley Cuoco üstleniyor. Sam Register ayrıca yönetici yapımcılık yapacak. Lorey, "Noonan's" dizisinde showrunner olarak görev yapacak.

    Gösteri, DC'deki karakterlere dayanıyor ve Warner Bros. Animation tarafından üretildi. Halpern, Schumacker ve Cuoco, WBTV'de genel anlaşmalar kapsamında projeye dahil oldu. Orijinal komedi ve yetişkinlerden sorumlu içeriklerin başkan yardımcısı Suzanna Makkos, “'Harley Quinn'in vahşi ve eğlenceli dünyasını o kadar çok seviyoruz ki bir yan ürün yapmak zorunda kaldık ve onu dışlanmış Uçurtma Adam'dan daha iyi kim merkeze alabilir.” dedi.

    “Harley Quinn”, HBO Max'e geçmeden önce artık kullanılmayan DC Universe'te başladı. Şov, başından beri eleştirmenlerden güçlü eleştiriler aldı. “Harley Quinn”, HBO Max'e geçişi ile üçüncü sezon için yenilendi ve bu yaz başlayacak. Harley Quinn, sinema filmlerine de ilham oldu ve gelecekte Kite Man'la birlikte bir projeyle sinemalara uğrayabilirler.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top