Hesabım
    ‘Succession’ın Dördüncü Sezonundan Son Bilgiler

    Jesse Armstrong, senaryo süreci hakkında güncelleme yaptı

    Yaratıcısı Jesse Armstrong, son derece popüler olan, bol ödüllü HBO dizisi “Succession”ın dördüncü sezonunun yazım sürecinin neredeyse tamamlandığını açıkladı. Matthew Macfadyen, pazar günü Londra'da düzenlenen Virgin Media BAFTA TV ödüllerinde “Succession” ile yardımcı oyuncu ödülünü kazandı. Macfadyen ödülü kabul etmek için orada değildi. Armstrong, aktörü adına ödülü aldı ve daha sonra sahne arkasında basınla buluştu.

    Armstrong, "Burada, Londra'da, Amerikalı yazarların gelmesiyle birlikte 4. sezonun yazımını neredeyse bitirdik. Karakterin ve dünyanın nüansları ve şovda ne yaptığımız hakkında konuşmak için gerçekten harika bir grup insan.” dedi. Armstrong, yazının yazıldığı alanı "oldukça sıkıcı" olarak tanımladı ve "Spaces WeWork ile buluşuyor" benzeri bir toplantı odası olduğunu söyledi.

    Armstrong, sezon için her şeye sahip olduğunda, senaryoyu oyuncu kadrosuyla paylaşacağını ve geri bildirimlerini alacağını söyledi ve ekledi; "bu faydalı, onlar zekiler ve karakterleri hakkında bir şeyler düşünüyorlar." Macfadyen'in galibiyetine değinen Armstrong, "Matthew sadece hoş bir adam. Onun gecesi olduğu için, onunla çalışmaktan her zaman bir zevk olduğunu söylemekten utanmıyorum.” diyerek, aktörün hikayeye her zaman “hassas bir tepki” verdiğini de sözlerine ekledi.

    Armstrong, “Oyuncu olarak her şeyi yapabilir.” diye ekledi. “Succession”ın geleceği hakkında çok fazla spekülasyon yapıldı. Gösteriyi ne kadar sürdürebileceği sorulduğunda ise Armstrong; "Buna tam olarak cevap vermeyeceğim. Sonsuza kadar sürmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ama şu anda hala eğleniyoruz." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top