Hesabım
    Westworld'ün Dördüncü Sezonundan Teaser Fragman

    Sevilen bilim-kurgu dizisinin yeni sezonundan ilk video yayında

    HBO, bilim-kurgu dizisinin bir sonraki bölümünün görüntülerini ortaya koyan “Westworld”ün dördüncü sezonu için ilk teaser'ı yayınladı. HBO, fragmanın yayınlanmasını hayranların ortaya çıkarması için bir paskalya yumurtası olarak planladı. Teaser, pazartesi akşamı herkese çevrimiçi olarak su yüzüne çıktı. Teaser, Lou Reed'in “Perfect Day”inin ritmine açılıyor, belki de ironik bir şekilde varoluşsal olarak meydan okuyan androidler için o kadar da mükemmel olmayan bir çileyi ima ediyor.

    Fragman, Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke HemsworthAaron Paul ve Angela Sarafyan'ın canlandırdığı karakterlerin önümüzdeki sezonda hangi karakterleri canlandıracağına dair kısa bir bakış sunuyor. Teaserda diyalog yok, bunun yerine New York şehrinin distopik bir versiyonunu, duman salan mekanizmaları, sokaklarda vals yapan insanları ve sinekleri betimleyen bir dizi tipik eğik, baş döndürücü bilim-kurgu görüntüsünü ortaya çıkıyor.

    HBO, önümüzdeki sezonu “dünyadaki bilinçli yaşamın kaderi hakkında karanlık bir macera” olarak tanımlıyor. “Westworld” en son HBO'da iki yıldan uzun bir süre önce görüldü ve üçüncü sezonunu Mayıs 2020'de tamamladı. Teaser, dördüncü sezonun prömiyer tarihini açıklayarak başlıyor. Westworld, sekiz bölümlük sezonunun ilk bölümünü 26 Haziran'da HBO ve HBO Max'te yayınlayacak.

    “Westworld”, Warner Bros. Television ile birlikte Kilter Films ve Bad Robot Productions'tan geliyor. Bilim kurgu dizisini Jonathan Nolan ve Lisa Joy yarattı. İkili aynı zamanda Alison Schapker, Denise Thé, J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis ve Ben Stephenson'la birlikte yapımcılık yapıyor. Dizi, muhtemelen 5 ve 6. sezonları da resmi olarak açıklayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top