Hesabım
    Jack Ryan Dizisinin Geleceği Belli Oldu

    Dizi için bir iyi, bir kötü haber var!

    Başrolünde John Krasinski'nin yer aldığı Tom Clancy's Jack Ryan'ın, gelecek dördüncü sezonla birlikte serisini tamamlayacağı bildirilirken, Amazon'un başka bir karaktere odaklanan bir spin-off yapacağı bildirildi. Deadline'ın haberine göre Krasinski, Prime Video aksiyon serisinde baş rol için imza attığında Jack Ryan'ın dört sezonunu taahhüt etmişti.

    Krasinski, henüz bir çıkış tarihi olmayan üçüncü sezonun çekimlerini yaptı ve şu anda dördüncü sezon için prodüksiyonun devam ettiği söyleniyor. Bundan sonra seriye devam etme planları olmadığı ifade edildi. Jack Ryan yoldayken, Amazon'un, Tom Clancy evrenindeki 22 romanda yer alan önemli bir karakter olan Domingo "Ding" Chavez'in yer alacağı ve Michael Peña'nın başrol oynayacağı bir yan seriye baktığı söyleniyor.

    Chavez karakteri, dördüncü sezonda önemli bir yer almadan önce üçüncü sezonda tanıtılacak. Amiral gemisi dizisinin önümüzdeki iki sezonu, Peña'nın karakterinin potansiyel olarak kendi bağımsız dizisini alması için zemin hazırlamaya yardımcı olacak. Yeni dizinin, orijinal dizi bittikten hemen sonra, onun boşluğunu dolduracak şekilde yayınlanacak.

    Üçüncü sezon, özete göre Jack'i kaçak halde ve zamana karşı bir yarışta bulacak. "Jack, yanlışlıkla daha büyük bir komploya bulaştı ve aniden kendini soğukta bir kaçak olarak buldu. Hem CIA, hem de ortaya çıkardığı uluslararası haydut bir grup tarafından aranan Jack, yeraltına zorlandı, Avrupa'yı kat etti, hayatta kalmaya ve büyük küresel çatışma sonucu ortaya çıkacak bir felaketi önlemeye çalışıyor."

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top