Hesabım
    Archie Panjabi, Idris Elba'lı ‘Hijack’in Kadrosunda

    Apple TV, dizinin ana kadrosunu oluşturuyor

    Archie Panjabi, Idris Elba'nın başrolde yer aldığı Apple TV+ dizisi “Hijack”in kadrosuna katıldı. Yedi bölümlük gerilim dizisinde Elba, Londra'ya gitmekte olan, kaçırılmış bir uçaktaki yolcuların hayatlarını kurtarmanın zorluğunu üstlenmek zorunda kalan bir iş insanı olan Sam Nelson'ı canlandırıyor. Panjabi, soruşturmanın bir parçası olan, sahada çalışan bir terörle mücadele görevlisi olan Zahra Gahfoor olarak yer alacak.

    Dizi, yedi saatlik uçuş boyunca gerçek zamanlı olarak anlatılıyor. Panjabi, “The Good Wife”taki Kalinda Sharma rolüyle bir drama dizisinde yardımcı oyuncu olarak 2010 yılında Primetime Emmy Ödülü kazandı. En son Mark Ruffalo'nun karşısında oynadığı “I Know this Much is True” mini dizisinde, Phoebe Waller-Bridge tarafından yaratılan “Run”daki tekrar eden rolünde ve “Snowpiercer”da görüldü.

    Panjabi, Christopher Plummer'la birlikte altı bölümlük mini dizi “Departure”da da başrol olarak görüldü ve yakın zamanda dizinin üçüncü sezonunu tamamladı. Panjabi, daha önce NBC dizisi “Blindspot”ta NSA'nın başkanını oynamıştı. Ondan önce “San Andreas” filminde görüldü. Elba ayrıca, dizinin senaristi George Kay (“Lupin”) ve yönetmen Jim Field Smith (“Criminal”) ile birlikte dizinin baş yapımcılığını da üstleniyor.

    Jamie Laurenson, Hakan Kousetta ve Kris Thykier de yönetici yapımcılar olarak projede görev yapıyorlar. “Hijack”, Elba'nın Apple TV Plus ve yapım şirketi Green Door Pictures üzerinden yaptığı ilk bakış anlaşmasından doğan ilk yapım olacak. Seri, Green Door ile birlikte 60Forty Films ve Idiotlamp Productions yapımı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top