Hesabım
    Disney Plus Dizisi ‘She-Hulk’tan Fragman

    Disney-Marvel ortaklığından yeni dizi!

    Disney+'taki "She-Hulk" dizisi ağustos ayında hayranlarla buluşacak. Resmi adı “She-Hulk: Attorney at Law” olan 10 bölümlük şov, 17 Ağustos'ta prömiyer yapacak. Marvel patronu Kevin Feige, salı günü New York'ta Disney'in ön sunumunda bu haberi doğruladı. Dizi yıldızı, başroldeki Tatiana Maslany olacak. Ayrıca, diziden bir fragman da yayınladı ve geri sayım resmen başladı.

    Dizi, Bruce Banner'dan kan nakli aldıktan sonra Hulk güçlerini devralan Bruce Banner'ın kuzeni avukat Jennifer Walters'a (Maslany) odaklanıyor. Bununla birlikte, Bruce'un aksine Jennifer, dışarı çıktığında kişiliğinin, zekasının ve duygusal kontrolünün çoğunu elinde tutabilir. Artık insanüstü odaklı hukuk davalarında uzmanlaşmış bir avukat olarak çalışıyor.

    Kadroda Maslany ile birlikte Smart Hulk rolünde Mark Ruffalo, Emil Blonsky/the Abomination rolünde Tim Roth ve Wong rolünde Benedict Wong yer alıyor. Diğer oyuncular arasında ise Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela JamilJon Bass ve Renée Elise Goldsberry yer alıyor. Jessica Gao dizinin baş yazarı ve Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kat Coiro ile birlikte baş yapımcı olarak görev yapıyor.

    Kat Coiro, serinin bölümlerinin çoğunu yönetti ve Anu Valia da birden fazla bölümü yönetti. Wendy Jacobson ve Jennifer Booth ortak yapımcılar olarak projede yer alıyorlar. Gösteri, mart ayındaki “Moon Knight” ve 8 Haziran'da gösterime girecek olan "Ms. Marvel”a ek olarak gelen yeni içerik olacak. Şirket ayrıca ekim ayında Disney+'ta henüz adı bilinmeyen bir Cadılar Bayramı özelini haırlıyor. Aralık'ta yönetmen James Gunn'dan “The Guardians of the Galaxy Holiday Special” da yayınlayacak.

    She-Hulk ve diğer bütün Marvel dizilerini Disney+'ta izlemek için tıklayın...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top