Hesabım
    Zafer Algöz'den Gibi-Erşan Kuneri Polemiği

    Algöz, yaptığı çıkışla büyük tepki topladı

    Son dönemin en çok beğenilen komedi dizilerinden "Gibi" ve Cem Yılmaz'ın son projesi "Erşan Kuneri", Zafer Algöz'ün Twitter'daki bazı söylemlerinden dolayı polemik konusu oldu. Erşan Kuneri, şu sıralar Netflix'te yayınlanıyor ve dizi listesinin bir numarası. Gibi ise geçtiğimiz sezonun en çok izlenen komedi dizisi durumunda.

    Twitter'da @saucecover adlı kullanıcı, "Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi." paylaşımında bulundu ve iki dizi arasındaki bazı benzerlikler olduğunu dile getirdi.

    Daha sonra Zafer Algöz, tweet altına yorum yazdı ve "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek." notunu düştü. Bir başka kullanıcının yaptığı yoruma ise Algöz, "Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki." dedi ve sosyal medyadan büyük tepki çekti.

    Algöz, bir başka kişinin Feyyaz Yiğit komedisi ibaresini kullanmasına ise alaycı bir yaklaşımla cevap verdi ve "Feyyaz Yiğit komedisi mi?" yazıp bol gülücüklü emojiler kullandı. Algöz'ün Tweetleri binlerce cevap ve alıntı aldı. Büyük bir çoğunluk Algöz'ün karşısında yer aldı ve Gibi dizisine övgüde bulundu. Bu polemik bir süre daha gündemi meşgul edecek gibi duruyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top