Hesabım
    ‘The Umbrella Academy’nin Üçüncü Sezonundan Fragman

    Sevilen dizinin yeni sezonu için fragman yayında!

    The Umbrella Academy'nin üçüncü sezonunda yetenekli Hargreeves kardeşler, dünyayı kurtarmak için bir zamanda yolculuk görevi sırasında, rakip Sparrow Academy'de yeni bir düşman buldular. Netflix, resmi fragmanı perşembe günü yayınladı ve hayranlara sayısız dövüş dizisi, gizemli güçler ve tüm evreni yutmakla tehdit eden radyasyondan oluşan bir kara delik de dahil olmak üzere gelecek çılgınlığa bir göz atma imkanı sağladı.

    İkinci sezonda Umbrella Academy, dünyayı, değiştirilmiş bir zaman çizelgesinde kurtardıktan sonra, yalnızca evde büyük değişikliklere geri dönmek için kaldı. Mart ayında yayınlanan bir teaser, Umbrella Academy'nin her şeyi yok etmekle tehdit eden yeni bir varlığı yenmek için birlikte çalışması gereken yeni Sparrow Academy'ye ilk bakışı gösterdi. Netflix'ten gelen tanıtımda şu sözler yer alıyor: "Kıyamet öncesi hayatlarına geri dönmenin bir yolunu bulabilecekler mi? Yoksa, bu yeni dünya, zaman çizelgesindeki bir hıçkırıktan fazlasını ortaya çıkarmak üzere mi?”

    Yeni sezon, her biri birer saatlik 10 bölümden oluşacak ve "Euphoria'dan Javon "Wanna" Walton'ı yeni, açıklanmayan bir rolle öne çıkaracak. Page ve Gallagher'ın ötesinde, şovda ayrıca Luther rolünde Tom Hopper, Diego rolünde David Castañeda, Klaus rolünde Robert Sheehan, Allison rolünde Emmy Raver-Lampan, Ben rolünde Justin H. Min, Reginald rolünde Colm Feore, Lila rolünde Ritu Arya, Marcus olarak Justin Cornwell, Fei rolünde Britne Oldford, Alphonso rolünde Jake Epstein, Sloane rolünde Genesis Rodriguez ve Jayme rolünde Cazzie David yer alıyor.

    Gerard Way'in yazdığı ve Gabriel Bá tarafından çizilen çizgi romanından uyarlanan “The Umbrella Academy”, aynı anda dünyanın dört bir yanında doğmuş bir grup yetenekli kardeşin hikayesini anlatıyor. Babaları tarafından Umbrella Academy'de toplandıktan sonra, farklı yer ve zaman dilimlerinde kötü güçleri durdurmak için savaşıyorlar. “The Umbrella Academy”nin üçüncü sezonu 22 Haziran'da Netflix'te başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top