Hesabım
    ‘Twisted Metal’in TV Uyarlamasına Önemli Transfer

    Dizi kadrosuna bir yıldız daha eklendi

    Neve Campbell, Peacock'tan gelen “Twisted Metal” dizisinin kadrosuna katıldı. Campbell, Playstation video oyunu serisinin TV versiyonunda daha önce adı duyurulan oyuncular Anthony Mackie, Stephanie Beatriz ve Thomas Haden Church'e katılıyor. Yarım saatlik aksiyon komedi gösterisinde, bir yabancıya (Mackie) daha iyi bir yaşam için bir şans sunulur ama tek şartla: Kıyamet sonrası bir çorak arazide gizemli bir paketi başarılı bir şekilde teslim etmesi gerekmektedir.

    Yabancı, bir araba hırsızının (Beatriz) yardımıyla, yıkım araçları kullanan vahşi yağmacılar ve çok tanıdık bir dondurma kamyonunu kullanan dengesiz bir palyaço da dahil olmak üzere diğer tehlikelerle yüzleşecek. Campbell, büyük olasılıkla “Twisted Metal: Black”te tanıtılan, aynı adı taşıyan “Twisted Metal” karakterinin bir versiyonu olan Raven olarak görünecek. Campbell şu anda, Netflix dizisi “The Lincoln Lawyer”da rol alıyor. Ayrıca, yakın zamanda “Scream” korku filmi serisinin son bölümü “Scream” için Sidney Prescott rolünü yeniden canlandırdı.

    Campbell'ın diğer televizyon rolleri arasında "House of Cards" ve "Party of Five" yer alırken, "Scream" serisinin yanı sıra diğer film rolleri arasında "Wild Things", "Clouds" ve "Skyscraper" yer alıyor. Dizi, “Deadpool” yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick'in fikrine dayanıyor. Michael Jonathan Smith yazar, showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Hem Reese, hem de Wernick aynı zamanda yönetici yapımcılık yapıyor. Mackie, başrolün yanı sıra yürütücü yapımcılık yapacak. Kitao Sakurai birden fazla bölümü yönetecek ve aynı zamanda yönetici yapımcılık yapacak.

    Will Arnett ve Marc Forman, materyalin haklarını güvence altına alan ve projenin bir araya getirilmesine yardımcı olan Electric Avenue aracılığıyla yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Ayrıca, Inspire Entertainment'tan Jason Spire, Artists First'ten Peter Principato, PlayStation Productions'tan Asad Qizilbash ve Carter Swan ve PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst da yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacak. Sony Pictures Television, Playstation Productions ve Universal Television yapımcılık yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top