Hesabım
    ‘Better Call Saul’den Animasyon Dizisi Geliyor

    AMC, proje hakkında ilk açıklamayı yaptı

    AMC Plus, hit drama dizisi Better Call Saul'ün altı bölümlük bir animasyon uyarlaması olan Slippin' Jimmy'nin ilk duyurusunu yaptı. Saul Goodman, nam-ı diğer Jimmy McGill'in çocuk versiyonuna sahip Slippin' Jimmy, kanlı orijinal dizinin sıradan ve aile dostu bir ön filmi olacak. Hikayes, Jimmy ve arkadaşı Marco Pasternark'ı durdurulamaz bir dolandırıcı ekibi haline gelmeden öncesinde gösterecek.

    Animasyon dizisinde, Jimmy ve Marco hala okuldalar, animasyonun görsellerinde üniformaları kullanmalarının nedeni de bu. İkilinin yanı sıra, animasyonun hikayesinde Jimmy'nin okulunda otorite figürü olan kötü görünümlü bir yetişkin karakter yer alıyor. Yan hikaye, Jimmy Saul Goodman olmadan çok önce dolandırıcılık becerilerini geliştiren çocukların kanunla ilk sorunlarını takip ediyor.

    Slippin' Jimmy, yakın zamanda AMC tarafından duyurulan Better Call Saul'un üç animasyonlu yan dizisinden biri. Ayrıca, bu bahar için, Better Call Saul'dan Rhea Seehorn'un Kim Wexler olarak oynadığı animasyonlu bir yan ürün olan Cooper's Bar da planlandı. Son olarak, dördüncü sezon için geri gelecek olan Better Call Saul Emplyee Training var. Gösterinin önceki sezonları Los Pollos Hermanos çalışan eğitimi, Madrigal Electromotive güvenlik eğitimi ve Kim Wexler (Seehorn) ile Etik Eğitimi üzerine odaklandı. Şimdi dizi, hayranlara Saul Goodman tarzında TV reklamlarının nasıl çekileceğini öğretecek.

    Better Call Saul Employee Tarining'in dördüncü sezonunu bu yaz yayınlayacak. Slippin' Jimmy'nin yapımcılığını Rick and Morty animatörleri Starburns üstleniyor ve Better Call Saul yazarları Ariel Levine ve Kathleen Williams-Foshee tarafından yazılıyor. Better Call Saul'ün son sezonu da şu an devam ediyor ve 15 Ağustos'ta yayın hayatı sonlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top