Hesabım
    Sadakatsiz Finaline Aşk-ı Memnu Göndermesi

    İzleyiciler, her iki dizinin finalinde benzerlikler buldu

    İngiliz dizisi Doctor Foster'ın Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz, final bölümüyle ekranlara veda etti. Reytingleri yüksek olan ve her bölümüyle sosyal medyada gündem olan dizi, final bölümüyle de uzun süre konuşulacak gibi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerini paylaştığı dizinin finalini izlemediyseniz haberimizin devamında spoliler olduğunu belirtelim. 

    İzleyiciler, sadakat konusunun işlendiği benzer bir dizi olan ve TV tarihine geçen Aşk-ı Memnu'yu, Sadakatsiz'in final bölümünde andılar. Her iki dizinin finalinde de iki kadınla ilişki yaşayan ve yalanlar üzerine bir yaşam inşa eden erkek karakter, fiziki durumu berbat bir şekilde ve yalnız olarak macerasını sonlandırıyor. Bu durum sosyal medyada gündeme oturdu.

    Tweet atan izleyiciler, Sadakatsiz'deki Volkan karakteri için Behlül benzetmesi yaptı. "Başka evrende Behlül" gibi esprilerle sosyal medyada paylaşımlar yapıldı. Hem Behlül, hem Volkan, adeta perişan bir vaziyette ve yalnız bir halde son karede görüldüler. Aşk-I Memnu'da Bihter intihar ederken, Nihal hayatına dönmüştü, bu dizide Asya ve Derin yeni ve mutlu hayatlarına doğru ilk adımı attılar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top