Hesabım
    ‘Fatal Attraction’ın TV Versiyonuna Bir Yıldız Daha

    İkonik film, dizi olarak karşımıza çıkacak

    Paramount Plus'la gelen “Fatal Attraction”ın dizi uyarlamasının oyuncu kadrosuna Amanda Peet katıldı. Peet, daha önce duyurulan dizi yıldızları Lizzy Caplan ve Joshua Jackson'a katılmış oldu. Seri, güçlü kadınlara yönelik modern tutumlar, kişilik bozuklukları ve zorlayıcı kontrol merceğinden ölümcül çekiciliği, evlilik ve aldatma temalarını keşfedecek. Dizi, filmin derinlemesine yeniden tasavvur edilmesi olarak tanımlanıyor.

    Peet, sadık bir eş, sevgi dolu bir anne ve kocası Dan'in (Jackson) kararsızlığı, hayatlarını mahvetmekle tehdit ettiğinde dünyası alt üst olan başarılı küçük işletme sahibi Beth Gallagher'ı canlandıracak. Anne Archer, hem Akademi Ödülü hem de Altın Küre adaylığı kazandığı filmde Beth'i canlandırdı. Peet, en son Sandra Oh'un oynadığı Netflix drama dizisi “The Chair”ı yarattı. Ayrıca, “Dirty John: The Betty Broderick Story”, “Brockmire”, “Togetherness” ve “Studio 60 on the Sunset Strip” gibi dizilerdeki başrolleriyle tanınıyor.

    Peet'in başrollerinde oynadığı uzun metrajlı filmler arasında “The Whole Nine Yards” ve devamı olan “Something’s Gotta Give” ve “Syriana” yer alıyor. Paramount Plus bugün, Amanda Peet'in (“Dirty John: The Betty Broderick Story”) Paramount Television Studios ve Amblin Television'dan gelecek olan orijinal Fatal Attraction'ın kadrosuna katılacağını duyurdu. Alexandra Cunningham dizide yazar, showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Kevin J. Hynes, Cunningham ile bir ortak hikayeyi paylaşıyor ve aynı zamanda baş yapımcı olacak.

    Darryl Frank ve Justin Falvey, Amblin Television için yürütücü yapımcılık yapıyor. Silver Tree yürütücü yapımcılık ve yönetmenlik yapacak. Paramount Television Studios yapımcılığını üstlenecek. Türkiye'de bilinen adıyla "Öldüren Cazibe", filmin senaryosunu yazan James Dearden'ın "Diversion" adlı kısa filmine dayanıyordu. Film, 1987'de ilk kez gişe hasılatı yaptı ve dünya çapında 320 milyon doların üzerinde hasılat elde etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top