Hesabım
    ‘Raised by Wolves’, HBO Max Tarafından İptal Edildi

    Bilim-kurgu dizisi iki sezon sonunda sona erdi

    HBO Max, iki sezonun ardından bilim-kurgu dizisi Raised by Wolves'u iptal etti. Haber, baş yapımcıları arasında Ridley Scott'ın da yer aldığı dizinin ikinci sezonunu tamamlamasından iki ay sonra geldi. HBO Max, şovun Eylül 2020'deki ilk çıkışının ardından, o zamanlar platformda en iyi performans gösteren orijinal dizi olduğunu söyledi. Aaron Guzikowski, Raised by Wolves'u yarattı ve Scott, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir yönetmen olarak ilk epizodik TV yönetimi olan ilk iki bölümü yönetti.

    Bir HBO Max yöneticisi; “Raised by Wolves'un üçüncü sezonuna devam etmesek de yıldız oyunculara ve ekibe, yaratıcılarımız Aaron Guzikowski, Ridley Scott, David W. Zucker ve Scott Free Productions'taki tüm ekibe, gösterdikleri katkı için minnettarız. Hayranları Kepler-22b dünyasına sokmak için güzel bir sanat ve benzersiz yetenek.” dedi. İptal ayrıca WarnerMedia ve Discovery'nin Warner Bros. Discovery'yi oluşturmak üzere birleşmesinden kısa bir süre sonra geldi. Birleşmeden bu yana, David Zalslav liderliğindeki medya devi CNN+ yayın hizmetini kapattı ve TNT, TBS ve TruTV genel müdürü Brett Weitz görevinden ayrıldı.

    Yapımcı J.J. Zaslav'ın 2019'da WarnerMedia ile imzaladığı 250 milyon dolarlık Abrams' Bad Robot anlaşmasından elde edilen çıktı eksikliğinden dolayı hayal kırıklığına uğradığı bildirildiği için Abrams'ın Demimonde'u da iptal edilebilir. Wolves tarafından ortaya çıakrılan genç oyuncu Abubakar Salim, cuma günü attığı bir dizi tweette dizinin iptal olasılığını gündeme getirdi ve başka bir platformda devam etmesi gerektiğini söyledi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top