Hesabım
    Dark'ın Yaratıcılarından Gelen 1899'dan Altyazılı Fragman

    Dark hayranlarının merakla beklediği diziden altyazılı fragman

    Netflix, yakında çıkacak olan Alman dizisi 1899'un altyazılı fragmanını yayınladı. Platform, Twitter'da, dizinin bir sonraki takıntımız olabileceğini duyurdu. Dizi, platformda üç sezon boyunca yayınlanan son derece popüler bilim-kurgu dizisi Dark'ın yaratıcılarından geliyor. Hikaye, New York'a giderken okyanusun ortasında başıboş bir gemiyle karşılaşan bir grup Avrupalı ​​göçmenin etrafında dönüyor ve bu onların kabusunun başlangıcı.

    İlk teaser fragman, Dark hayranlarının, gizemler, merak uyandıran eserler, semboller, gizemli karakterler, önemli tarihler ve kasvetli sinematografi ile dolup taşan hikayeyle, tam anlamıyla kendinden geçeceğini ortaya koyuyor. Karanlık unsurlar tanıdık gelse de, gizemlerle dolu bir hikaye pek de kötü bir şey değil ve görünüşe göre kayıp gemide neyin yaşadığına dair bazı teoriler oluşturmaya şimdiden başlayabiliriz. Ayrıca fragman, büyük bir oyuncu kadrosuna, karmaşık senaryolara, etkileyici kostüm tasarımlarına ve iddialı özel efektlere uzanan 1899'un prodüksiyon değerlerini de ortaya koyuyor.

    Dizinin yaratıcıları Jantje Friese ve Baran bo Odar, Dark'ın ana konusu olan zaman yolculuğunun 1899'da olmayacağını açıkladılar ve " Kendimizi tekrar etmiyoruz, bundan gerçekten nefret ediyoruz ama seyirci için eğlenceli bir bulmaca olacak. Gemideki tüm yolcular, çıkmak istemedikleri sırlarla seyahat ediyor. Yine bir bulmaca gibi inşa edildi.” dediler. 

    Çok dilli bir dizi olacak olan 1899'da Anton Lesser (Game of Thrones), Alexandre Willaume (The Wheel of Time), Aneurin Barnard (Dunkirk), Lucas Lynggaard Tønnesen (The Rain), Mathilde Ollivier (Overlord), Miguel Bernardeau ( Elite), Clara Rosager (Morbius), Richard Hope (Broadchurch) ve Jonas Bloquet (Elle) yer alıyor. Netflix henüz 1899'un prömiyer tarihini açıklamadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top