Hesabım
    ‘All of Us Are Dead’den İkinci Sezon Duyurusu

    Kore yapımı dizi, macerasına devam edecek

    Ölüler bir kez daha diriliyor! Popüler Kore zombi dizisi All of Us Are Dead, Netflix'te ikinci sezon için yenilendi. Zombi korku serisi, yayıncının tüm zamanların İngilizce olmayan en iyi on programından biri ve geçen yılki “Squid Game”den sonra Kore yapımı en başarılı ikinci şovu. Haber, Netflix'in Geeked Week kapsamında duyuruldu.

    Geeked Week videosunda dizinin dört ana oyuncusu, Park Ji-hu, Yoon Chan-youngCho Yi-hyun ve Lomon hayranlara gösteriye verdikleri destek için teşekkür etti ve ikinci sezonun yolda olduğunu onayladı. Joo Dong-geun'un "Now at Our School" adlı Kore webtoon'undan uyarlanan "All of Us Are Dead", bir bilim deneyinin ters gitmesinin ardından bir zombi kıyametinin sıfır noktasında kalan birkaç sıradan lise öğrencisinin hikayesini anlatıyor. Salgını kontrol altına almaya çalışan hükümet tarafından dış dünyayla bağlantısı kesilen grup, yoğun kişilerarası gerilimlerle uğraşırken, bir yandan da kendilerini korumak zorunda kalıyor.

    Netflix, "All of Us Are Dead"in ilk gösteriminin ardından 91 ülkede İngilizce olmayan en çok izlenen ilk 10 dizi arasına girdiğini ve art arda iki hafta orada kaldığını bildirdi. Ayrıca ilk 10 gününde 361 milyon izlenme saati yakaladı. Park, Yoon, Cho ve Lomon'a ek olarak dizide Yoo In-soo, Lee Yoo-mi, Kim Byung-chul, Lee Kyu-hyung ve Jeon Bae-soo da yer alıyor. Dizi Chun Sung-il, Lee Jae-kyoo ve Kim Nam-su tarafından orijinal webtoon'dan uyarlandı, Chun baş yazar olarak görev yaptı ve Lee Jae-kyoo ile Kim Nam-su ilk sezonu yönetti.

    Okul ve korku kombinasyonunu sürdüren Netflix, “School Tales The Series” için de ilk sezonu duyurdu. Sekiz bölümlük dizi, ürkütücü efsaneleri, hayalet hikayelerini ve korku hikayelerini karıştıran bir antoloji. Oyuncular büyük ölçüde yeni yetenekler ancak, BNK48 grup üyesi Jennis Oprasert'i de içeriyor. Dizinin yönetmenliğini 2020 Netflix dizisi “The Underclass” ve 2017 yapımı film “School Tales”ın yönetmeni Pass Patthankumjon yapacak. Netflix, yeni şovu genç izleyicilere hedeflediğini ve aynı zamanda şiddet, seks, cinsel şiddet, kötü dil, madde bağımlılığı ve intihar için 18+ etiketi verdiğini söyledi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top