Hesabım
    Handmaid's Tale'in Beşinci Sezonu Ne Zaman?

    Yeni sezonun prömiyer tarihi belli oldu

    Hulu, hit distopik dizisi The Handmaid's Tale'in beşinci sezonunun çıkış tarihini açıkladı. Dizi, 14 Eylül 2022'de beşinci sezonuyla geri dönecek. Ayrıca, çıkış tarihiyle birlikte gelecek sezondan birkaç yeni görüntü de ortaya çıktı. The Handmaid's Tale'in beşinci sezonu, June'un Komutan Waterford'u öldürmenin sonuçlarıyla yüzleşmeye başladığını görecek.

    Bir önceki sezonun artçı şokunda June, kimliğini ve amacını yeniden tanımlamakta zorlanacak. Bu arada, Serena, Gilead'in erişimi Kanada'ya girerken Toronto'daki profilini yükseltmeye çalışacak. 5. Sezonda Komutan Lawrence, Gilead'i yeniden şekillendirmek ve iktidara yükselmek için çalışırken Lydia Teyze ile birlikte çalışacak. June, Luke ve Moira, June'un kızı Hannah'yı bulup kurtarma görevlerine devam ederken Gilead ile uzaktan savaşacaklar.

    İki yeni görüntü, serideki iki zıt karakter olan Serena ve June'u gösteriyor. Komutan Waterford'un karısı Serena, siyah bir peçe ve cüppe ile tamamlanmış yas kıyafetleri içinde gösteriliyor. Ancak, özellikle kederli görünmek yerine sakin görünüyor. Görünmeyen bir nesneye (belki rahmetli kocasının mezarına?) bakarken yüzünde küçük bir gülümseme var. Elbette, yas tutan bir dul için yeni sezon, Serena'yı hayatının daha dinamik bir durumunda bulacaktır. Yayınlanan diğer yeni resimde, daha önce Gilead'de Offred olarak bilinen June, Serena'dan zıt bir şekilde beyaz giyinmiş olarak gösteriliyor. Ancak June, barıştan başka bir şey düşünmüyor. Gözleri izleyicilere kilitlendi ve ağzı bir hırlamaya dönüştü. June, Komutan Waterford'u öldürmesinden sonra bir dövüşe hazır.

    The Handmaid's Tale ilk olarak 2017'de Hulu'da prömiyer yaptı. Dizide Elizabeth Moss, dizinin kahramanı June olarak rol alıyor. Ayrıca, Serena rolünde Yvonne Strahovski yer alıyor. Strahovski ve Moss ile birlikte Bradley Whitford, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline BrewerAmanda Brugel ve Sam Jaeger yer alıyor. The Handmaid's Tale'in 5. Sezonu 14 Eylül 2022'de Hulu'da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top