Hesabım
    ‘The Handmaid’s Tale’'den Hulu İçin Reyting Rekoru

    Dizinin dördüncü sezonu rekor açılışla başladı..

    Hulu'nun, Emmy ödüllü dizisi The Handmaid’s Tale'in 4. sezon prömiyeri ilk haftasında yayıncının en çok izlenen orijinal yapımı oldu. Handmaid’s Tale'in 4. sezon prömiyeri Natch, aynı zamanda en çok izlenen dizi bölümü olarak kayıtlara geçti. Margaret Atwood'un çok satan romanına dayanan distopik drama, 28 Nisan'da, geçen hafta piyasaya sürüldüğünden beri şu anda Hulu'da 1 numaralı yapım olarak yer alıyor.

    Geçen yıl Hulu, Sony / Tri-Star yapımı olan Kristen Stewart-Mackenzie Davis başrollü romantik komedi Happiest Season'ın, önceki Hulu filmleri Run ve Palm Springs'i geride bırakarak belirli bir hafta sonunda yayıncının en çok izlenen filmi olduğunu bildirdi. Platformların çoğu izlenme sayılarını bildirmiyor ama yakın zamanda, Michael B. Jordan'ın oynadığı Tom Clancy’s Without Remorse filminin galasının geçen hafta sonu en az beş dakika izlenmede Amazon ABD'de 2,3 milyon hane halkına ulaştığı bildirildi.

    Mart ayının sonlarında, Disney Plus’ın The Falcon and the Winter Soldier dizisinin ilk bölümünün, 19-22 Mart’taki ilk hafta sonu (en az beş dakika için) 1.7 milyon hane halkı çektiği bildirdi. The Handmaid’s Tale'in 4. sezonun 1. bölümünün ilk haftasına ait raporlar bu dizinin yayını ısırasında mevcut değildi ve şimdi, reyting lideri değişmiş oldu.

    Bruce Miller tarafından oluşturulan dizi, Hulu’nun Altın Küre ödüllü United State vs. Billie Holiday (287.000 ABD hane halkı) ve Happiest Season (416,6.000 ABD hane) izleyicilerini ilk hafta sonu (beş dakika) görüntülemesinde geride bıraktı. Samba TV’nin metodolojisi, izleyiciyi bir yayının kümülatif en az beş dakikasını izlemiş olarak nitelendiriyor ve izleyiciyi ABD nüfus ortalamasıyla karşılaştırıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top