Hesabım
    Christina Ricci'den Jenna Ortega'ya Övgü

    Addams Ailesi'nin eski yıldızından yeni yıldızına övgü dolu sözler

    Jenna Ortega, veliahtı olduğu Christina Ricci'nin onayını kaptı. "Çığlık" yıldızı, Netflix'in yakında çıkacak Addams Ailesi dizisi "Wednesday"de Ricci'nin 90'larda ünlü rolü olan Wednesday Addams'ı oynayacak. Cumartesi gecesi Ricci, Addams Ailesi dünyasına geri adım atmanın nasıl bir şey olduğu hakkında konuştu ve "Süper eğlenceli. Tim Burton'la çalışmayı çok seviyorum. Gwendoline Christie ile çalıştım, harikaydı. Ve Jenna, inanılmaz." dedi

    MGM Televizyonu tarafından Netflix için hazırlanan yeni dizi, karakteri “gelişmekte olan psişik yeteneğinde ustalaşmaya, yerel kasabayı dehşete düşüren korkunç bir öldürme çılgınlığını engellemeye ve 25 yıl önce anne babasını içine çeken doğaüstü gizemi çözmeye çalışırken" takip edecek. Tüm bunlar Nevermore'daki yeni ve çok karışık ilişkilerinde gezinirken meydana gelecek.

    Catherine Zeta-Jones, Morticia'yı canlandırırken, Victor Dorobantu, Thing'i, Isaac Ordonez, erkek kardeşi Pugsley'i ve George Burcea, Lurch'u oynuyor. Luis Guzmán ise Wednesday'in babası Gomez olarak rol alıyor. Yaratıcılar Al Gough ve Miles Millar baş yapımcı olarak görev yaparken, Burton da birden fazla bölümün yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenecek. Ricci'nin rolü henüz açıklanmadı.

    Ricci röportajın devamında; "Hayatta hiç kimse bana bir şey vermeyecek. Bu hayatta harika zaman geçireceğim. İstediğimi yapacağım. En iyi zamanımı geçireceğim. Karakter için birini öldürmek gibi aşırı duygular hissettim ama asla yapmazdım çünkü aklım başımdaydı. Ama içimdeki o çılgın hissi alıp sadece aklımın olmadığını hayal edebiliyorum ve o zaman işe yarıyor. Böyle karakterleri oynamayı seviyorum çünkü onlar benim insan olarak olduğum kişiden çok farklılar. Bu yüzden bir şey senden uzaktayken oraya gitmenin daha kolay olduğunu düşünüyorum." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top