Hesabım
    Netflix'ten Squid Game Konseptli Yarışma Programı

    Netflix, Squid Game'i gerçeğe dönüştürüyor!

    Netflix, hit 2021 Güney Kore dramasına dayanan bir gerçeklik yarışma programı olan “Squid Game: The Challenge”a yeşil ışık yaktı. Haber, salı günü Banff Dünya Medya Festivali'nde Netflix'in küresel TV başkanı Bela Bajaria'dan geldi. Netflix'e göre, "Squid Game: The Challenge", en büyük oyuncu kadrosuna ev sahipliği yapan ve 456 oyuncunun 4,56 milyon dolar için yarıştığı ve televizyon tarihinin en büyük toplu nakit ödülünü sunan "şimdiye kadarki en büyük gerçeklik yarışma dizisi" olacak.

    Yarışmacılar, orijinal gösteriden ilham alan bir dizi oyunun yanı sıra stratejilerini, ittifaklarını ve çevrelerindeki diğerleri elenirken karakterlerini test etmeyi amaçlayan yeni eklemelerden geçecek. Dizi için işe alım şu anda dünyanın her yerinden İngilizce konuşanlara açık durumda. Netflix'in senaryosuz ve belgesel programlar bölümünün Başkan Yardımcısı Brandon Riegg, "Squid Game, Yönetmen Hwang Dong-Hyuk'un büyüleyici hikayesi ve ikonik görüntüleri ile tüm dünyada fırtına gibi esti. Bu devasa rekabet ve sosyal deneyde kurgusal dünyayı gerçeğe dönüştürürken verdiği destek için minnettarız. Drama dizisinin hayranları, 456 gerçek dünya yarışmacımız, sonunda şimdiye kadarki en büyük nakit ödülle, gerilim ve sürprizlerle dolu, şimdiye kadarki en büyük yarışma serisinde ilerlerken, büyüleyici ve öngörülemeyen bir yolculuğa çıkacak." dedi.

    10 bölümlük yarışma dizisi Studio Lambert ve The Garden arasındaki ortak yapım olacak. İngiltere'den Stephen Lambert ve Tim Harcourt Toni Ireland Studio Lambert adına yönetici yapımcılık yaparken, John Hay, Nicola Hill ve Nicola Brown diğer yapımcılar olarak kadroda yer alacak. Squid Game'in ikinci sezonu ise geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyuruldu ve hazırlıkla başladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top