Hesabım
    Billy Crystal, Barry Levinson Dizisiyle Ekranlara Dönüyor

    Crystal, yıllar sonra psikiyatrist olacak

    Billy Crystal televizyona geri dönüyor. Pembe dizi parodisi Soap'ta çıkış yaptığından bu yana Crystal, küçük ekranda az yer aldı ve sadece kısa bir süre FX'in The Comedians'ında görüldü. Son zamanlarda Monsters at Work dizisinde Mike Wazowski rolünü yeniden canlandırdı.  Şimdi, yönetmen Barry Levinson'ın da başında olduğu Before'da yer almaya hazırlanıyor.

    Crystal, hayatının korkunç bir döneminin ortasında bir çocuk psikiyatristi olarak oynayacak. Karısını kaybettikten sonra, yardıma ihtiyacı olan sorunlu bir genç çocukla karşılaşır. Diziyle ilgili ayrıntılar az olsa da, rol onun her zamanki komedilerinden biraz ayrılıyor gibi görünüyor. Sarah Thorp (The Bounty Hunter, Hawthorne) diziyi Dune senaristi Eric Roth ile birlikte  yazdı. Crystal, Thorp, Levinson ve Roth dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek. 

    Before, Crystal ve Levinson'ı devam filmi olan Analyze That'ten yana ilk kez yeniden bir araya getirecek ve Crystal, 1999 yapımı Analyze This filminde Robert De Niro'nun mafya karakteri Paul Vitti'nin psikiyatristi olduktan sonra yeniden benzer bir rolü üstlenecek. Soap ile varlığını dünyaya duyurduğundan beri Crystal, kendi adına altı Emmy ödülü ile beğenilen bir film yıldızı ve komedyen olarak kariyer yaptı. 80'ler ve 90'lar boyunca, This is Spinal Tap, The Princess Bride, Throw Momma From the Train, Mr. Saturday Night ve City Slickers gibi bir dizi popüler filmde rol aldı. Bununla birlikte, en büyük kırılmalarından biri, 1989'da, kariyerini stratosfere fırlatan When Harry Met Sally ile geldi. Ayrıca, Akademi Ödülleri'nde ve Saturday Night Live'daki sunuculuk görevleriyle de tanınıyor.

    Levinson, Hollywood'un en büyük yaratıcılarından biri olduğunu defalarca kanıtladı. En çok en iyi yönetmen ödüllü filmi Rain Man ile tanınıyor. Diğer yönetmenlik çalışmaları arasında Wag the Dog, Paterno, The Natural ve The Wizard of Lies sayılabilir. Pek çok yaratıcı gibi, o da kısa süre önce iş için platformlara yöneldi ve en son Hulu dizisi Dopesick ve Showtime'ın City on a Hill dizisinin baş yapımcılığını yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top