Hesabım
    HBO, Barry Levinson İmzalı ‘The Survivor’ın Haklarını Satın Aldı

    Filmin başrolünde Oscar adayı Ben Foster var

    HBO Films, Akademi Ödüllü Barry Levinson tarafından tasarlanan ve yönetilen, bir Harry Haft biyografisi olan “The Survivor”ın Kuzey Amerika haklarını satın aldı. Anlaşma, filmin eylül ayında, bu yılki Toronto Uluslararası Film Festivali'ndeki galasının ardından geldi. Alan Haft'ın “Harry Haft: Survivor of Auschwitz, Challenger of Rocky Marciano” adlı kitabından uyarlanan “The Survivor”da Ben Foster (“Leave No Trace”, “Hell or High Water”), Auschwitz'den kaçan bir mahkûm olan Haft'ı canlandırıyor.

    New York'a taşınmadan önce kendisini toplama kampından kaçıran kişi için boks maçlarında oynamak ve boks becerilerini sevdiği kadını bulmak için kullanmak Haft'ın en büyük amacıdır. “The Survivor”da Foster ile birlikte ayrıca Vicky Krieps (“Phantom Thread”), Billy Magnussen (“No Time to Die”), Peter Sarsgaard (“Jackie”), Saro Emirze (“Wilsberg”), Dar Zuzovsky (“Phantom Thread”), Danny DeVito (“It’s Always Sunny in Philadelphia”) ve John Leguizamo (“Latin History for Morons”) yer alıyor.

    “The Survivor”, BRON ve New Mandate Films'den geliyor. Bu, bir Levinson filminin HBO'da ilk kez gösterime girmesi anlamına gelmeyecek. Yönetmen platform için Al Pacino başrollü "Paterno", "You Don't Know Jack" ve Robert de Niro başrollü "The Wizard of Lies" filmlerini yönetti ve önceki HBO filmlerinden toplam 26 Emmy kazandı.

    Levinson yaptığı açıklamada, "HBO'da çok sayıda film çektim, 'The Survivor' için daha iyi bir ev bilmiyorum." dedi. HBO Programlama EVP'si Francesca Orsi yaptığı açıklamada, “The Survivor'ı HBO ve HBO Max izleyicilerine sunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Barry'nin hayal edilemez seçimler, azim ve kurtuluşun bu gerçek hikayesini Ben'in dönüştürücü performansıyla bir araya getiren titiz araştırması, izleyicileri büyüleyecek ve jeneriğin bitiminden sonra uzun süre onlarla kalacak." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top