Hesabım
    Ewan McGregor, Obi-Wan Kenobi'nin İkinci Sezonu Hakkında Konuştu

    Dizinin ikinci sezonu olacak mı?

    Ewan McGregor, Obi-Wan Kenobi'nin ikinci sezonunu gerçekten yapmak istediğini itiraf etti. Star Wars: Bölüm III - Sith'in İntikamı'ndaki olaylardan 10 yıl sonrasında geçen bilim-kurgu fantastik dizisi, baş kahramanı bir kez daha eyleme çağırıyor. Prenses Leia Organa (Vivien Lyra Blair), Engizisyoncu Reva the Third Sister (Moses Ingram) tarafından kaçırılır. On yıl saklandıktan sonra Kenobi, genç prensesi korumak için İmparatorluğun, Inquisitorius'un ve eski arkadaşı Anakin Skywalker'ın (Hayden Christensen) gücünü karşılamalıdır.

    Obi-Wan Kenobi, 2019'da D23 Expo'da resmi olarak duyuruldu ve bir film projesi olarak başladı. Solo: A Star Wars Story'nin kötü performansının ardından Obi-Wan Kenobi, izleyicilere asla ulaşamayacak gibi görünüyordu. Ancak Lucasfilm, The Mandalorian'ın başarısından sonra çalışmasını Disney+'a odakladı. Obi-Wan Kenobi, yayın hizmetinin şimdiye kadarki en çok izlenen Disney+ prömiyerini kaydettiğini ve hem Mandaloryalı hem de MCU dizisi Loki'yi geride bıraktığını duyurmasıyla hemen başarılı olduğunu kanıtladı.

    GQ ile yakın tarihli bir röportajda McGregor, 17 yıl sonra Kenobi rolüne dönüşünü konuştu. Şu anki altı bölümlük televizyon dizisinin tamamlanmasının ardından ünlü Jedi Master'ı oynamaya devam etme olasılığı hakkındaki düşüncelerini paylaştı ve Obi-Wan Kenobi'nin ikinci sezonu için hazır olacağını ortaya koydu.  McGregor, "Umarım gerçekten bir tane daha yaparız. Bunlardan birini ara sıra yapabilseydim bundan mutlu olurdum." dedi. Oyuncu, Kenobi'nin Disney+ serisindeki rolünü yeniden canlandırırken açıkça keyif aldığını dile getirdi. McGregor, daha önce Star Wars'a geri dönmek için duyduğu heyecanı defalarca dile getirmişti ve uzun süredir devam eden seri üzerinde çalışmaya devam etme arzusu azalma belirtisi göstermiyor. Hayranların, onun dönüşüne tepkisi ezici bir çoğunlukla olumlu oldu ve aktörün, Kenobi'nin geleceği biliniyor olsa da karakterinin hikayesini genişletmeye devam etme isteğini daha da güçlendirdi.

    Jedi Ustası'nın Star Wars: Bölüm IV - Yeni Bir Umut'ta ölümü kesin olduğu için Kenobi'nin hikayesini genişletmek için fazla yer yok. Jedi, Star Wars: Rebels'da Darth Maul ile düellosunun yanı sıra, Mos Eisley kantinasında Luke'u korumak için ışın kılıcını kullanmasının da gösterdiği gibi, Güç'ün yöntemlerine geri dönüyor. McGregor'ın Obi-Wan Kenobi'nin ikinci sezonu için dönüşü kesinlikle memnuniyetle karşılanacaktır.

    Obi- Wan Kenobi'yi şimdi Disney+'ta izlemek için tıklayın...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top