Hesabım
    Obi-Wan Kenobi Dizisinden Heyecan Verici Fragman

    Star Wars günü, Obi-Wan fragmanıyla kutlandı

    Disney, 4 Mayıs Star Wars Günü”ne özel olarak, “Obi-Wan Kenobi” mini dizisinin yepyeni bir fragmanını paylaştı. Bu ayın sonunda yayında olacak dizinin yeni fragmanı, eski akıl hocasıyla hesaplaşmaya hazırlanan Darth Vader'ı nihayet ortaya çıkardı. Bir önceki fragmanda hiç görülmeyen Darth Vader, nihayet yeni teaserda, sadece kostümüyle birlikte de olsa görülüyor.

    Fragmanın son anlarında robotik bir kol, Vader'ın göğüs pedini koruyucu zırhına takarken görülüyor ve gölgeli bir Obi-Wan'a bakarken ikonik nefesi duyuluyor. Hayden Christensen'in efsanevi rolüne geri döneceği ve Ewan McGregor'un Obi-Wan'ıyla düello yapacağı doğrulandı ve bu, her iki aktörün de 2005'teki "Sith'in İntikamı"ndan bu yana "Yıldız Savaşları" evrenine seslendirmeler dışında ilk dönüşleri anlamına geliyor.

    Fragman ayrıca, Luke Skywalker'ın amcası Owen Lars olarak geri dönen Joel Edgerton da dahil olmak üzere birçok destekleyici oyuncuya yeni bakışlar içeriyor. Tatooine'deyken, Owen, Obi-Wan'a ailesini yalnız bırakmasını söyler ve Obi-Wan, gelecekteki proteini Luke'a atıfta bulunarak “Zamanı geldiğinde, eğitilmesi gerekecek” yanıtını verir. Owen, “Babasını eğittiğin gibi mi?” diyerek karşılık veriyor.

    Sith kötüleri Grand Inquisitor (Rupert Friend) ve Inquisitor Reva (Moses Ingram) da fragmanda Obi-Wan'ın peşinde. Reva, ödül avcılarını ve Stormtrooper'ları, onları ışın kılıcı olmadan kolayca gönderen Jedi'ların peşine gönderir. “Obi-Wan Kenobi”, 27 Mayıs'ta iki bölümle Disney+'ta prömiyer yapacak ve ardından haftalık olarak yayınlanacak. Galaktik kadronun geri kalanını Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone KessellBenny Safdie ve Maya Erskine tamamlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top