Hesabım
    ‘Percy Jackson’ Serisine Üç Yeni Oyuncu

    Disney Plus, kadroyu tamamlıyor

    Disney Plus'taki "Percy Jackson and the Olympians" dizisinin kadrosuna üç yeni ekleme yapıldı. Dior Goodjohn, Olivea Morton ve Charlie Bushnell, sırasıyla Clarisse La Rue, Nancy Bobofit ve Luke Castellan olarak diziye katıldılar. Goodjohn ve Bushnell tekrar eden oyuncu rollerinde görünecek, Morton ise konuk oyuncu olacak. Üçlü, daha önce duyurulan dizinin başrol oyuncusu Walker Scobell'in yanı sıra yakın zamanda duyurulan ortak yıldızlar Aryan Simhadri ve Leah Sava Jeffries'e katıldı.

    Dizide ayrıca, Virginia Kull, Glynn Turman, Jason MantzoukasMegan Mullally ve Timm Sharp da yer alacak. Clarisse La Rue, savaş tanrısı Ares'in çocuğu olarak tanımlanır. Clarisse, kazanma yolunda fazla bir şeye izin vermeyen, güçlü iradeli ve rekabetçi bir dövüşçüdür. Yakın arkadaşlarına son derece sadık, yeni gelenler için ürkütücüdür ve Percy'ye zorbalık yapar.

    Goodjohn en son HBO Max'teki “Head of the Class” yeniden başlatmasında yer aldı. Diğer çalışmaları arasında “Are You Afraid of the Dark?”, “Glee” ve “Raven's Home” yer alıyor. Luke Castellan, Hermes kulübesinin danışmanı ve bloktaki tartışmasız en havalı çocuk Luke olacak. Bushnell ise kariyerindeki ikinci televizyon rolünü üstlenecek. Daha önce Disney+ dizisi “Diary of a Future President”ta düzenli olarak yer aldı.

    Dizinin prodüksiyonu şu anda Vancouver'da devam ediyor. Rick Riordan ve Jon Steinberg, James Bobin'in yönettiği pilot bölümü yazıyor. Steinberg ve yapımcı ortağı Dan Shotz diziyi yönetiyor ve Bobin, Rick Riordan, Rebecca Riordan, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe, Anders Engström, Jet Wilkinson ve Gotham Group'tan Ellen Goldsmith-Vein ile birlikte baş yapımcı olarak görev yapıyor. 20th Television stüdyo olarak hizmet verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top