Hesabım
    Craig Robinson Komedisi 'Killing It', İkinci Sezon Onayı Aldı

    Dizi onayı finalden kısa bir süre sonra geldi

    "Killing It", Peacock tarafından ikinci sezon için yenilendi. Serinin yıldızı Craig Robinson, ilk sezonu nisan ayında yayınlanan dizinin ikinci sezonu için geri dönecek. İlk sezon 10 bölümden oluşuyordu. Dizi, ikinci sezon için ortak showrunner ve yönetici yapımcı olarak geri dönecek olan Dan Goor ve Luke Del Tredici'den geliyor.

    NBCUniversal Television Eğlence İçeriği Başkanı Susan Rovner, “Killing It'le ender bir cevherimiz olduğunu biliyorduk ve Peacock izleyicilerinin, komedi efsanesi Craig Robinson tarafından yönetilen bu diziye ilgi göstermelerinden dolayı çok mutluyuz.” dedi. Robinson, dizide Amerikan Rüyası'nın peşinde koşan daimi bir mazlum olan Craig olarak rol alıyor. Bu amaçla, Florida'da 20.000 $ kazanmak için bir yılan avı yarışmasına katılmaya karar veriyor.

    Robinson'la birlikte dizide Rell Battle, Claudia O'Doherty, Scott MacArthur, Stephanie NoguerasWyatt Walter ve Jet Miller yer alıyor. Goor ve Tredici, “Universal Television ve Peacock'taki herkese çok minnettarız. Yılan temelli ekonomik hiciv tam olarak tanıdık, sevilen bir televizyon komedisi türü değil, ancak başından beri projenin tamamen arkasındaydılar. Daha fazlasını yapmak için sabırsızlanıyoruz!” dedi.

    Goor ve Tredici ile birlikte Robinson, Mark Schulman ve Mo Marable, “Killing It”in baş yapımcılığını üstleniyorlar. Marable ayrıca ilk üç bölümü de yönetti. Universal Television stüdyo olarak hizmet veriyor. Dizinin ikinci sezonu için yaz aylarında prodüksiyon aşamasının başlaması ve gelecek baharda yayında olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top