Hesabım
    ‘Game of Thrones’un Jon Snow Dizisi Kimin Fikriydi?

    Kit Harrington ve George R.R. Martin neler konuştu?

    16 Haziran'da dünya, HBO'nun Jon Snow (Kit Harington) merkezli bir “Game of Thrones” devam dizisi üzerinde erken geliştirme aşamasında olduğu haberiyle bir sürpriz yaşadı ama bu Emilia Clarke için pek yeni bir haber değildi. Oyuncu, BBC'ye, uzun süredir birlikte çalıştığı Harington'ın kendisine bir spin-off dizisinde Jon Snow'u oynamaya devam etmek için görüşmelerde bulunduğunu söylediğini açıkladı. Hem Harington hem de Clarke, orijinal HBO serisinin sekiz sezonunun tamamında rol aldı.

    Clarke, "Bana bundan bahsetti ve var olduğunu biliyorum. Oluyor. Anladığım kadarıyla Kit tarafından yaratıldı, bu yüzden sıfırdan olayın içinde yer aldı. Yani izleyeceğiniz şey, umarım gerçekleşirse Kit Harington tarafından onaylanmıştır.” dedi. Game of Thrones yazarı George R.R. Martin, 23 Haziran tarihli bir blog yazısında Jon Snow serisini doğruladı ve dizinin “Snow” çalışma başlığı altında geliştirildiğini yazdı. Martin, tüm “Game of Thrones” yan serilerinde olduğu gibi yer alacak. Yazar, Harington'ın onunla Santa Fe'deki evinde buluştuğunu ve gösterinin hikayesini çekmek için kendisi ve ekibiyle birlikte çalıştığını söyledi.

    Martin, "Evet, fikri bize getiren Kit Harrington'dı. Yazarların/showrunner'ların isimlerini söyleyemem, çünkü bu henüz yayınlanmadı ama Kit onları da getirdi, kendi ekibini oluşturdu ve müthişler." dedi. Game of Thrones, Jon Snow'un yeni bir hayata başlamak için ulu kurdu Ghost ve Wildlings ile Perili Orman'a giderken Westeros'tan sürgün edilmesiyle sona erdi. Dizi muhtemelen Snow'un Wildlings ile olan maceralarını yakalayacaktı. Potansiyel Jon Snow devamı, “Game of Thrones”un son sezonundan sonra gerçekleşeceğinden, üvey kardeşleri Arya Stark (Maisie Williams) ve Sansa Stark (Sophie Turner) gibi tanıdık karakterlerin yüzlerini göstermesi olası.

    Harington, “Game of Thrones”da geçirdiği süre boyunca bir drama dizisinde yardımcı oyuncu ve başrol oyuncusu olarak iki Emmy ödülüne aday gösterildi. Jon Snow serisi başlamadan önce “Game of Thrones” dünyası, prequel serisi “House of the Dragon” ile HBO'ya geri dönecek. Şov, orijinal diziden 200 yıl öncesinde geçiyor ve 21 Ağustos'ta başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top