Hesabım
    Carol Burnett, ‘Better Call Saul’ Dizisine Konuk Oluyor

    Final sezonunda önemli bir misafir var

    Efsane isim Carol Burnett, Better Call Saul'e konuk oluyor! AMC, komedi efsanesinin Marion adlı bir karakteri canlandıracağı “Better Call Saul”un altıncı ve son sezonunda konuk oyuncu olarak görüneceğini duyurdu. Bu noktada Marion'un, seri anti-kahraman Jimmy McGill'in (Bob Odenkirk) Albuquerque'nin kötü şöhretli ceza avukatı Saul Goodman'a dönüşmesinin karmaşık yolculuğunda önemli bir rol oynaması bekleniyor.

    Altı kez Emmy Ödülü kazanan Burnett yaptığı açıklamada, “En sevdiğim şovun bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum.” dedi. Burnett'e ek olarak, daha önce duyurulduğu gibi, Bryan Cranston ve Aaron Paul, "Better Call Saul"ün altıncı sezonunda, şovun sonuna doğru sırasıyla Walter White ve Jesse Pinkman olarak "Breaking Bad"deki rollerini yeniden canlandıracaklar. Yapımcılığı Sony Pictures Television tarafından üstlenen “Better Call Saul”, son altı bölümüyle 11 Temmuz Pazartesi gününde prömiyer yapacak.

    Dizinin finali 15 Ağustos'ta yayınlanacak. AMC dizisi, ülkemizde Netflix'te yer alıyor. Vince Gilligan ve Peter Gould tarafından yaratılan dizi, AMC hiti “Breaking Bad”in ön hikayesini anlatıyor. Burnett, en çok 1967-1978 yılları arasında CBS'te yayınlanan ve 25 Emmy kazanan eskiz dizisi “The Carol Burnett Show”a ev sahipliği yapmasıyla tanınıyor. Burnett en son “Mad About You”daki çalışmasıyla bir komedi dizisinde konuk oyuncu olarak Emmy kazandı. Ayrıca, yedi Altın Küre, bir Grammy ve bir Tony kazandı.

    “Better Call Saul”ün oyuncu kadrosunda Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael MandoTony Dalton ve Giancarlo Esposito rol alıyor. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Gould, Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz, Gordon Smith, Alison Tatlock, Diane Mercer ve Michael Morris'ten oluşuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top